Altijd gezellig, mooie steeds wisselende colkectie en vriendelijk personeel!

Fijne winkel! Ik kom er graag!

Goed geholpen door vriendelijk personeel.

Vriendelijk personeel. Mijn maat was niet in de winkel en ze hebben het online voor mijn besteld in de winkel. Goed geregeld.

Het was zeer snel binnen,ben helemaal tevreden top geregeld was het.

Verder heb ik niets op aan te merken bij jullie de behulpzaamheid is ook goed.

levering duurt lang

levering duurt lang. Krijg ook geen update via mail. Je kunt je bestelling ook niet volgen via je je eigen account, hierbij staat alleen "in behandeling" Norah kan hier echt wel in verbeteren Verder mooie kleding voor een mooie prijs

Goede pasvorm!

Mijn bestelling werd snel geleverd. Ik had o.a. een broek besteld. Meestal heb ik moeite met het vinden van een passende broek, maar deze past perfect. Heerlijk, ik zal zeker vaker bestellen.

Leuke kleding, verzenden duurt lang.

Erg leuke kleding voor een redelijke prijs. Alleen het verzenden duurt erg lang. Vaak pas een week later binnen.

vlug met bezorgen

maar ik heb mijn bestelling terug gestuurd ,maar nog geen geld terug gehad

Moest de retour na winkel brengen goed geholpen in Deventer

Jammer dat de retour niet kon worden verwerk kon worden bij dhl. Maar goed geholpen in Deventer winkel.

Snelle levering en ophalen in de winkel van mijn bestelde vest. Gelijk ook maar een tijdslot afgesproken om nog even in de winkel te neuzen. En dan kom ik nooit met lege handen naar buiten. Zoveel leuks!

Voor het eerst online besteld en het was eenvoudig en een snelle levering.

Meestal goede ervaring

Leuke en betaalbare kleding. Gisteren in filiaal in Best geweest en daar werkt super vriendelijk en behulpzaam personeel

Leuke collectie en fijn personeel

Altijd fijn winkelen bij Norah. Altijd aardig en behulpzaam.

leuke kleding

leuke kleding maar je moet alleen opletten voor de maat die komt helemaal niet overeen met wat je normaal hebt

Snelle en goede serves

Valt wel groot dus moet echt een maat kleiner bestellen voortaan.

Alles was netjes en snel .

Was mijn eerste bestelling en ben tevreden.

Goede kwaliteit alleen de blouse is veel te lang voor mij

Goed en niet te duur.

Leuk personeel. Leuke en betaalbare kleding.

Prima en snelle service

Ik heb een prima ervaring met Norah, zowel in de winkel als de webshop. Het gemak is dat in de winkel meteen besteld kan worden. Ideaal

Via internet bestellen, nee in winkel is top

Via internet besteld,levering winkel Info bij winkel 3 werkdagen maximaal,, Donderdag 12.30 besteld internet Winkel personeel Niet verteld, goede vrijdag gesloten Donder namiddag norah op mail Order is verzonden Vrijdag winkel niet ontvangen, zzal wel.morhen/ zaterdag worden Zaterdag gebeld voor afspeaak,in winkel Toen door personeel ,,neeee op zaterdag komt geen levering, dinsdag gebeld met klantenservice norah,, 3 werkdagen, LEVERING DONDERDAG 8 APRIL,helaas Mbt bestellingen geen succes,geweest!! Lang leve intetnet/Geen info van norah!! Wel kopen n winkel!! Is ja

Een ruime gezellige winkel met behulpzaam vriendelijk personeel

Ik word altijd vriendelijk geholpen en indien nodig geadviseerd. Ik kom er graag, blij dat het nu weer , gedoseerd, kan.

Goed!

Mooie kleding voor een aantrekkelijke prijs!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar