Het was top . Snelle levering

Fijne winkel. Door de coronacrisis alles via internet bestellen wat ik bijna nooit doe maar nu toch want ja als vrouw wil je toch weer iets nieuws. Hier besteld en het ging super goed en snelle levering

Leuke kleding, fijne prijs en prima afhandeling!

Ook online bestellen gaat goed en als de kleding tegen valt of maat niet goed is, is ruilen of retourneren in winkel geen probleem.

goede service. Snelle levering en geld terug bij het retourneren.

Snelle reactie en afhandeling

Zeer positief opgepakt in de winkel, waar ik uiteindelijk het pakje heb geretourneerd.

Tot nu toe altijd tevreden

Goede service en behulpzaam Fijn dat er eindelijk modieuze en prettig draagbare kleding voor de vollere vrouw te koop is.

Alles goed geregeld

Keurig verzorgd, snelle levering. Goed verpakt

Snel en correct. Mag iets minder plastic gebruikt worden

Snel en goede service.

Online besteld door dat het te groot was heb ik het kunnen inleven in een filiaal,wel op afspraak maak dat kon al op dezelfde dag en dat ervaar ik als zeer positief.

Snelle levering en blij met de aankoop

Broeken passen altijd

Het is zo heerlijk om een broek in mijn maat te passen die ook gewoon meteen goed zit. Helemaal super!

Supersnelle levering!!

Donderdagochtend in de winkel in Wormerveer besteld. Vrijdag al daar op kunnen halen.

Doen

Helemaal goed

Heb het als goed ervaren en alles wat er mee gedeeld is uit gekomen

Kleding stuk was niet op voorraad besteld in de winkel en binnen 2 dagen kon ik het op halen in de winkel bij ons. Vriendelijke personeel .

Leuke kleding.

Leuke kleding voor een betaalbare prijs. De maten zijn maatvast. Levering snel. Ik vindt de kleding van Norah super!

Geweldig!

Fijne kleding en snel geleverd. Ik ben een fan!

Uitgebreid assortiment: je slaagt altijd!

Uitgebreid assortiment, mooi ingedeelde winkel, deskundig personeel die met je meedenken, je krijgt een eerlijk en oprecht advies!

Snelle en correcte levering

Ik bestel vaker bij Norah. Is altijd perfect

Hele snelle levering

Snelle levering en keurig verpakt

Makkelijk om digitaal te bestellen.

Snelle levering en prachtige kwaliteit kleding

Leuke mode voor een extra leuke prijs!

Geweldige service

Goed geholpen in Nijverdal geweldige service omdat het niet meer op voorraad was hebben ze het netjes besteld voor mijn.

Toppers

Leuk en goed geholpen

Perfect en snel geholpen

Snelle levering en goede service in Alknaar

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar