Snelle levering en fijne kleding

Ik heb twee broeken besteld, maat 48. Deze zijn precies zoals je aan de hand van het plaatje verwacht, zien er mooi uit en hebben prettige pasvorm.

Zeer vriendelijk en goed geholpen in Bladel

Ook fijn dat er geregeld nieuwe collectie wordt aangevuld. Zo is er steeds weer keuze genoeg.

Alles netjes per mail te volgen.

Online besteld en prima website

Bestelling snel geleverd en als verwacht.

Leuke kleren

Heel leuke kleding besteld. Alles paste en snelle levering

Netjes op tijd bezorgd Keurig ingepakt En natuurlijk goede kwaliteit van kleding.

Leuke kleding ook nog voor een leuke prijs.

De kleding is leuk, goede kwaliteit. Daarbij niet al te duur dus dat is mooi mee genomen. Wel vond ik dat de levering lang op zich liet wachten maar de laatste 2 maal was het er binnen 3 dagen, dat is aanvaardbaar vind ik. De keren daarvoor moest ik langer dan een week wachten en dat is veel te lang, je wilt het toch zo snel mogelijk in huis hebben.

Alles prima verlopen

Alles is goed gegaan, ik vind het alleen vreemd dat als ze in de winkel iets voor je nabestellen dat je dat meteen moet betalen. Ik zou dat de klanten het pas laten betalen als het binnen en gepast is

Mooi kleding

Mooie kleding. Super snelle bezorging

Heel goed!

Fijne winkel! Koop er graag

Snel, goed - fantastisch

Wederom een super ervaring

Veel keuze, goeie kwaliteit. En een snelle bezorging

Prima !

Nette afhandeling van mijn bestellingen. Leuke kleding , prima prijs .

Goede service, mooie kleding en leuk geprijsd.

Prima goeie service

Prima servive.

Vriendelijk en goed geholpen

geweldig zeer vriendelijk personeel

Boven verwachting! Erg blij mee

Het is een blouse, maar ook te dragen als jurk.

Zeer snelle en goede levering

‘s Middags besteld en de volgende ochtend de kleding in huis. Super!!!

Top gedaan

Geweldig alles goed geregeld

Prima!!

Hele lieve personeel hierzo in Middelburg lieve meiden ook kom zeker zo een dan elke maand terug voor nieuwe collectie en kleren weer.

Toppie

Kleding zit prima goede kwaliteit

Ben prima geholpen goede kleding voor weinig geld

Zeer tevreden klant!

Ruim assortiment, snelle en goede levering. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. TOP!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar