Duidelijk

Mijn ervaring is goed. Ik heb ook iets teruggestuurd maar het was geen probleem. Alles is netjes afgehandeld.

Perfect!

De kleding is van goede kwaliteit voor een leuke prijs! Fijne stofjes en printjes & ook de maten vallen goed. Zo blij met deze winkel!

Duidelijk, makkelijk, niets mis mee

Snelle levering en super correspondentie

Een super mooi bedrijf! Leuke betaalbare kleding zodat je een leuke set kunt kopen.

Leuek kleding Wel veel syntetisch

Keurig

Netjes geholpen. Voelde wel raar dat ik binnen mocht komen en zelfs ook nog iets mocht passen....

Top kleding, elke twee weken nieuwe items, betaalbaar, voor alle leeftijden.

De kleren worden keurig op tijd geleverd, retour zenden is eenvoudig, al hoewel ik nooit iets terug zend omdat het altijd goed is.

Mooie broek

Leuk model

Helaas was de kleding te groot en moest ik het retourneren. Maar de service en afhandeling van de bestelling was perfect. Hopelijk ook het retourneren van mijn geld.

Snel en goed!

Prettiger als in de winkel ophalen. Duurt lang voordat je het dan kan ophalen.

prima!

goede service, snel besteld en gekregen

Snelle levering, goede maten!

Super filiaal in Best. Je word er netjes geholpen. Zou alleen graag wat langere shirts willen zien. Heb dit al vaker aangegeven. De gemiddelde lengte van de vrouw is toch wat langer dan de shirts die jullie in de collectie hebben.

Goed en snel

Snelle levering van mijn bestelde artikelen. Het was helaas te groot, omdat ik de maatvoering van jullie niet ken. Maar dat is mijn probleem!

Prima geregeld zo...

Goede service en goed op te halen

Gewoon geweldig

Ook gewoon geweldig Niks aan toe te voegen

Goed en snel

Prima ervaring met Norah

Alles verloopt zoals het hoort! Top!

Correcte snelle levering afhalen bij het filiaal was ook prima geregeld. Vervolgens toch artikel moeten ruilen maat was te groot. Vervolgens weer in winkel retour gebracht en bedrag is ook vrij snel weer terug gestort. Al met al een goede ervaring.

Snelle levering, altijd mooie kleding

Pasvorm van de kleding is goed, snelle service

Precies volgens verwachting

Erg blij met dit product was ook fijn dat de maat tabel erbij stond, daardoor had ik precies de juiste maat. Ook voor een maatje meer een gave broek!

Fijn dat t bezorgd kon worden in de winkel. Afspraak gemaakt. Kon meteen komen. Alles fijn verlopen.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar