Matig

De goederen zijn snel en keurig verpakt geleverd. Echter een deel moest terug. Dat is inmiddels een week geleden en ik heb nog altijd geen bevestiging van de ontvangst ontvangen en dus ook geen bericht dat de betaling wordt teruggestort. Dit was mijn eerste online bestelling bij norah en dit beoordeel ik als tegenvallend.

Mooie kleding, voor een mooie prijs

Supermooie kleding voor een mooie prijs, daar ben ik erg blij mee. Wel vind ik het erg jammer dat je als vaste klant weinig krijgt. Ze hebben het over vouchers....maar dat is soms iets...maar meestal niet voor de artikelen die je dan besteld. En ik heb nog ruim 800 punten staan.....waar zijn die gebleven?? Op dat gebied weinig service vind ik......en dat is erg jammer....... Ook duur aan verzendkosten...zeker voor echt trouwe klanten.

Snelle levering mooie prijzen

prettig en heel goed.

Ik heb alleen maar goed ervaringen met Norah, Als ik naar de winkel ga, wordt ik altijd heel vriendelijk ontvangen en geholpen. als ik online iets bestel is het snel in huis, en retour zending gaat ook goed , ook wordt het geld snel terug gestort. Dus al met al alleen maar lof NORAH :) . Vriendelijke Groeten Ina van Dijk

Fijn op afspraak

Telefonisch afspraak gemaakt , keuze voor 10, 20 of 30 minuten winkelen. ik had een bestelling naar de winkel in Almere centrum laten komen omdat ik ook nog even bij de uitverkoop wilde kijken. Meteen mijn bestelling aangepast en een blouse van de nieuwe collectie erbij gepast. Ik ging weer blij met mn nieuwe setje de deur uit, met nog tijd over.

Alles is goed

Goed net als in de winkel

Alles prima geregeld

Alles is netjes geleverd.

uitstekend

goede kwaliteit, snelle bezorging

Snelle levering, pasvorm goed

De geleverde spullen, rook en 't shirt, bevallen goed. Wel zijn de kleuren net iets anders dan verwacht en is het t shirt doorschijnend, wat ik ook niet had gezien op de afbeeldingen. Maar ik ben er wel blij mee

Prijs en kwaliteitsverhouding zijn in balans

Toegankelijke website en goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Goeie service en snelle levering

Pasvorm van jullie kleding is goed en het materiaal is fijn

Goede pasvorm

Lekkere pasvorm en gelijk goed

Mooie, duidelijke website met snelle levering.

Genoeg keuze, gemakkelijk surfen. Duidelijke indeling. Kortom een lekkere manier om te neuzen en iets nieuws te scoren.

Alles keurig geregeld

Prettig winkelen, keuze genoeg, leuke prijzen.

Leuke kleding, mooie kleuren, netjes en ook sportief. Maten kloppen bij mij niet. Altijd te groot. Met name bovenkleding. Valt te wijd om schouders en borst.

Vlotte levering. Ruilen goed geregeld.

Als je wat teruggestuurd, te lang wachten op je geld!

Ik had wat besteld , dat was er zo. Gelijk de volgende dag teruggestuurd, na 14 dagen nog geen bericht en geen geld ..

Heerlijk dragende kleding

Mooie kleding voor maatje meer en voor een redelijke prijs

Prima. Ook nog even kunnen winkelen. Rustig ff kijken en nog wat extra gekocht.

Keurig verpakt en snel en goed bezorgd.

Super geregeld binnen 2dagen was mijn bestelling in huis

Top winkel

Bij Norah vind ik wat ik mooi vind en ik word er heel fijn geholpen.

Nadat ik van de nieuwe collectie een broek had gekocht die toch iets te ruim viel, kon ik deze moeiteloos ruilen. Laatst kocht ik in de winkel enkele items en werd fantastisch geholpen door Frédie. Ik ga hier zeker vaker kleding kopen!

Goede service. Mooie goed passende kleding

Ik kom graag bij Norah in Sneek. Ontzettend leuke vrouwen die er werken. Geven je goed advies. Nu, tijdens deze periode, online besteld. Goede service en levering erg vlot. Kortom weer erg tevreden maar kom het liefst weer fysiek in de winkel. Groeten Betty

Leuke betaalbare mode

Tevreden over de producten . Betaalbare leuke kleding

Goede en snelle service.

Broeken met een perfecte pasvorm en van goede kwaliteit.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar