Prima kleding en snelle bezorging.

Prima kleding en snelle bezorging.

Heel goed, prima!

?

Bestelling van de vrouw uit de winkel super

Vond het niet fijn dat er steeds mail kwamen van Norah dat mijn blouse nog in de winkelwagen lag en de bloese hing al bij mij in de kast slechte communicatie denk ik bij norah

Geweldig, vlot geleverd

Besteld, netjes een mail ontvangen en een vlotte levering

Mooie kledij aan kleine prijsjes

Ik bestel al een geruime tijd kleding online bij Norah. Ik heb nog nooit problemen gehad bij een levering of een retour. Heel blij om Norah te kennen. Top service, heel vriendelijk bij de klantendienst. Ik zou het iedereen aanbevelen een kijkje te nemen online bij Norah of naar de winkel te gaan in Antwerpen.

mooie broek

Vriendelijk en goed geholpen

Had per ongeluk 2x besteld en betaald, naar alles is keurig afgehandeld Complimenten!

In een woord fantastisch.

Alle bestellingen goed afgeleverd. Zelfs 1 kledingstuk retour ingeleverd in Norah winkel en geld retour supersnel.

Ruime keuze

Ik ben niet zovan de lange jurken. Maar broeken, blouses, truien (tjes), T-shirt en jasjes /vesten zijn goed/leuk te combineren.

Super leuke winkels

Vind dat ze leuke kleding hebben

Geweldig nu

Tevreden

Leuke winkel fijne mensen en goede site, wat meer keuze in rokken zou leuk zijn maar ben heel tevreden.

Alleen retour sturen duurt lang voordat ik.betaling terughad.

Keurig

Erg netjes afgehandeld

Snel geleverd, en enorm blij met mijn aankoop

Mooie kleding, snel geleverd.

Fijne winkel, goede kwaliteit.

Alles naar mijn zin

Mooie kwaliteit goede maat

Ruime keuze voor een leuke prijs!

Makkelijk besteld, betaald en netjes ingepakt verzonden. Artikel voldoet volledig aan verwachting.

Snel en goede bezorging, kwaliteit is goed.

Goede Service

Prettige winkel

Altijd kan ik iets vinden bij Norah

Ik ben heel blij dat Norah is gekomen omdat ik hier vaak voor mijn figuur iets kan vinden. Geen kleding voor superslanke modellen. En altijd vriendelijke behulpzame en geduldige verkoopsters.

Jammer

Ik heb de maandagaanbieding besteld. Helaas valt de blouse klein en heb ik een mast groter nodig. Ruil ik hem om , betaal ik de gewone prijs. Dit vind ik jammer. Verder ben ik een enthousiaste klant van Norah

Hele goede service

Online bestelling gedaan, blouse bleek te klein. Gebeld met filiaal Almere Stad. Ik mocht meteen op afspraak komen om te ruilen en te winkelen. Retour werd direct verwerkt en het geld had ik 1 dag later al op mijn rekening. Verder nog wat leuke dingen gekocht in de sale. Hele vriendelijke medewerksters.

Fijne shop

Goede kwaliteit en pasvorm