Fijne shop

Goede kwaliteit en pasvorm

Snel geleverd mooie kleding

Voel me speciaal met de mooie. Kleding van Norah.

Mooi en snel

Veel keuze, en een mooie prijs /kwaliteit.

Zoals altijd

Prima geholpen door het personeel!

Heel aardig, meedenkend e verkoopster!

Laat niets te wensen over dus niets te melden

Ik vind het een fijne winkel

Prima winkel in Apeldoorn. Prijzen erg prettig. Wordt goed geholpen en de dames zijn nooit te beroerd om iets voor je uit te zoeken

Helemaal top

Ben heel erg tevreden

super vlot corect

ik ben blij met norah!

uitstekend

goede kwaliteit en prijs.

Heerlijk weer even shoppen op afspraak en goed advies krijgen

Netjes verpakt en netjes afgeleverd

Snelle service netjes verpakt en als je wat terug stuurt dan heb je snel je geld weer op je rekening.

Alles mooi geregeld net de mails.Geen lange wachttijd.

Goeie foto’s op site en snelle levering

Ik vond de site duidelijk en waarheidsgetrouw en snel geleverd

Super geholpen daardoor veel broeken gescoord

Een woord top.

Prettig geholpen!

Heb mijn bestelling in de winkel IJmuiden opgehaald, prima geregeld, goed contact en fijn geholpen!!

Voor elke doelgroep wat leuks voor een betaalbaar bedrag....

werd goed geholpen en bestelling was binnen paar dagen in de winkel. Half uur gepland om op te halen en te passen en verkoopsters waren erg vriendelijk

Super winkel

En zeer fijne winkel. Voor niet teveel geld leuke kleding en van goeie kwaliteit leuke verkoopsters.

Goed!

uitstekend

Ik hoor mensen klagen op facebook ,maar ik heb er geen last van gehad.Ook toen ik mocht winkelen was er 1 ding niet aanwezig in mijn maat en 2 dagen erna was het al in huis

Super kwaliteit, snelle service, altijd leuke collecties

Heel leuk!

Leuke mode voor een betaalbare prijs.

Goed!!!

Leuke site, persoonlijke benadering in de mail. Ik heb alleen wel het idee dat de broeken die ik besteld heb wat aan de kleine kant vallen...en dat had ik niet verwacht.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar