vlotte afhandeling

fijne winkel, aardige en behulpzame mensen

Lekker snel

Op de website uitgezocht enbin de winkel laten leveren . Dit ging supee snel en goed. Prima service.

Snelle levering en goede kwaliteit

Erg leuke kleding voor een nog leukere prijs!!

Erg aardige dames en werd goed geholpen. En mijn blouse was ook helemaal goed

Ik heb nog nooit slechte ervaringen gehad met jullie, altijd gaat het goed en is alles zoals verwacht

Prima winkel steeds meer viscose ipv poleyester

Prima bestellen en tetourneren bij jullie. Wel enorme verschillen tussen maten van artikelen. De ene keer 44 dan weer 48.

Er is altijd iets te vinden, zowel voor casuel als voor een chique aangelegenheid.

Wat vooral plezant is dat het mooie kleding is en vooral als je een maatje meer hebt. Het zou nog mooier zijn als de groene en bruine/beige tinten een ietsje meer aan keuze zouden zijn.

Snel en correct

Snel en correct

Mooie kleren netjes geleverd

Netjes geleverd

Snel en gemakkelijk

Bij afhalen in winkel, direct verder gewinkeld. Mooie artikelen

Leuke items

Ook goede service in de winkel en online.

mooie jurk

Jurk zit perfect en valt mooi

Perfect geregeld

Altijd perfectie

Prima ervaring

Lekker snel afgeleverd

Netjes en altijd snelle levering

Netjes geholpen snelle levering.

Duidelijke site, bestelling goed en snelgeleverd.

Bestelling ging heel vlot en kon het in de winkel passen heel goed geregeld

Vlotte levering van de artikelen

Vlotte levering en makkelijke retourzending van de kledingstukken die ik niet wil houden (2 maten besteld) Wel jammer dat er nu vouchers gegeven worden ipv korting op een aankoop.

Betaalbaar gave mode

Norah heeft leuke kleding voor een betaalbare prijs. De service in de filialen Veendam en Hoogezand heb ik als zeer goed ervaren. De service in Leeuwarden ben ik minder tevreden over. Onvriendelijke bejegening. Online bestellen: snel, correct en makkelijk

Vriendelijke ontvangst

... en snelheid van handelen! Prima dus. Zeker in deze tijden van onzekerheid

Dit was de eerste keer dat ik kleding online bestelde en het is voor herhaling vatbaar . Liever ga ik shoppen in de winkel maat dat was nu niet mogelijk. Fijn dat de modellen ook het verschil in maat laten zien, en zoals het op de site staat is de kleding ook in het echt

Prima bedrijf, snelle levering, leuke collectie

Heel erg leuke kleding, ik had een hele leuke blouse besteld, prima levering, alleen bij het aantrekken vielen er 3 knopen af. Dat is een beetje slordig.

Snelle en goed

Altijd wel leuke en goed zittende jeans. Draag ze al jaren met plezier. Nu 2 verschillende jeans gekocht. Een retour vanwege vreemde maatvoering. Erg leuk topje met gouden schouderbanden.

Heel vriendelijk en behulpzaam geholpen.

‘s Maandags besteld en de volgende dag al afgehaald

Prettig! Snelle Levering! Leuke aanbiedingen op maandag, Al meerdere keren deze winkel aanbevolen. Leuke mode tegen scherpe prijzen.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar