Ik ben heel tevreden!

Snelle levering. Leuke, betaalbare mode.

Ben heel goed geholpen in Baarn

Mooie kleding

Mooie betaalbare kleding

Super leuke kleding!

Mooie kleding, mooie prijs!

fijne mooie winkel

leuk personeel kleuren van kleding bij elkaar leuke kleding nette winkel

Altijd goed ook nu ondanks de Corona regels

Ik bestel veel bij Norah en bevalt mijn altijd goed. Ik vind de service goed ook nu met de Corona regels krijg je de bestelling toch redelijk snel thuis. Eerder liet ik het wel eens bezorgen bij de winkel als ik niet aan het minimum bedrag kwam maar door de Corona kon dat even niet.

Snelle levering, netjes verpakt

Goede ervaringen, met bestellen en levering

Leuke collectie,fijne winkels.

Wordt altijd vriendelijk geholpen.dus ben ik erg tevreden

dit keer snelle levering

ivm corona weer een online bestelling gedaan. Deze keer was de bestelling snel geleverd. 2 artikelen besteld waarvan 1 retour is en 1 hangt nu in de kast. van de retourzending nog niks gehoord. Kwaliteit van retour artikel was niet wat ik ervan verwacht had. Jammer, bij het model stond het zo leuk. ;-)

Snelle afhandeling

Snelle levering, goede pasvorm en betaalbaar

Heerlijke winkel waar ik altijd alles koopt

Top kleding,steeds wat nieuws.

Gevarieerde kleding. Snel in huis. Altijd weer leuk als het gebracht wordt!

Snelle levering, al na 1 dag

Leuke en zeer betaalbare mode

Gezellige contacten, ruime keuze in maten

Altijd fijn shoppen

Norah maten altijd oké Alleen verzending mag iets sneller.

Goede prijs kwaliteit

Fijn contact

Retour pakket kwijt. Contact opgenomen met klantenservice. Zijn er gelijk achter aan gegaan en hebben onderzoek laten instellen bij postnl. 2 dagen later bericht dat pakket terecht is. Overigens al toezegging gekregen dat het hoe dan ook opgelost zou worden. Fijn dat pakket terecht is en anders was ik er ook van overtuigd geweest er uit te zijn gekomen met Norah.

Leuke mode, zit altijd goed

Omdat jullie zijn overgegaan van spaarsysteem naar die stomme voucher, krijgen jullie 4 sterren. Anders waren het er 5 geweest. Ik heb hier al eens een mail over gestuurd maar totaal geen reactie ontvangen, zeer jammer

Zoals ik gewend ben. Alles is goed gegaan.

Zeer vriendelijk geholpen

Mooie kleding vriendelijk personeel

Snel

Prima ervaring. Snel, geen extra kosten. Netjes aangeleverd

Goede service, prima.

Volgens verwachting

Handig om het bij de winkel in Rijssen op te halen.

Leuke kleding ,goede service

Leuke zaak om te kopen