prima product en snelle levering

prima product en snelle levering

Zeer prettig vooral na de lockdown was het weer leuk de dames te zien

Geen opmerkingen Gewoon goed

Erg prettig ook het personeel waar ik het ophaal in de winkel, Laat in Alkmaar

Prettig, betrouwbaar en ondanks Corona snelle service,

Altijd goed en gezellig

Ik vind ze altijd heel gezellig en goed advies geven, In de normale “ tijd “ liep ik er vaak zo even naar binnen, en bijna altijd met iets naar buiten, hoop dat het weer snel kan. Ook nu makkelijk af te halen .

Bestelling klopt, keurig op het juiste tijdstip afgeleverd

Bestelling is heel goed gegaan.

Het ophalen was heel prettig. Fijne medewerksters. Een item was te groot. Teruggebracht naar de winkel. Super snel geld terug.

Lijkt leuk totdat je t in huis hebt

Veel van hetzelfde qua model en qua stof. Afwerking van zomen en knoopsgaten laat vaak te wensen over. Veel zg dierenprints, daar moet je van houden. Heb al een paar keer besteld en alles weer retour gestuurd. Op t plaatje lijkt t leuker dan in werkelijkheid is (voor mij dan). Voorheen kocht ik eigenlijk al m’n kleding bij Didi, ben nog steeds op zoek naar een vervanger sinds Didi failliet is gegaan.

geslaagd

ik ben niet van het kopen via internet omdat ik het moet passen wat ik koop en de stof moet voelen dit was de eerste keer en ben erg geslaagd met de maat en de stof van de kleding dus een te vreden klant alleen kan er wel meer kleurige en jongere stijl kleding komen helaas wou ik ook rood basic hempje bestellen maar die was er niet meer helaas

Prima service dat je het op kan halen in de Norahzaak waar je altijd komt, super

Prima snel en goed

Zie hierboven

Handige website en super service in winkel (HHwaard)

Ik vind de website van Norah een prettig website, doordat je specifiek kunt zoeken. Het verzenden via post is een optie, maar ik vond het fijn dat ik vandaag mijn spullen bij de winkel kon ophalen. Dan is toch het "shop" gevoel er meer

Excellent zoals altijd!

Kleren zijn zoals op de foto en omdat ik al lang bij Norah koop ken ik mijn maat en past alles perfect! Snelle levering, alles netjes, Top!

snel geleverd

goed afhandeling van bestelling

kleding klopt met afbeelding en goede maat en pasvorm

Prima geregeld

Bestelling online gedaan, netjes op de hoogte gehouden over de levering en snel op locatie. Via telefoon tijd afgesproken om het pakketje in de winkel op te halen

Ik heb het contact als heel fijn ervaren.

Ik vind dat jullie makkelijk te bereiken zijn via de telefoon. Het personeel is heel vriendelijk. Als er wat is word het meteen opgelost. Al met al vond ik het super fijn om even weer te kunnen en mogen winkelen bij Norah!

Prima gedaan

Snel gekregen en prima verzorgd

Mooie kleding, vaak mooie kortingen

Wel jammer dat je soms lang op de bestelling (sale) moet wachten en dan is er op de site je maat maar uiteindelijk is deze dan toch uitverkocht dat is het enige minpunt.

Betaalbare mooie kleding

Ik bestel veel bij Norah elke maand wel iets. Ben erg tevreden over de kleding. Alleen de spijkerbroeken soms wat minder. Ik heb er intussen 10. Bij sommige zit er een haal in, ik had de broeken al gewassen dus kan er niks meer mee...

Heb blazer goed ontvangen.

Via internet shoppen is niet echt mijn ding, ben liever in winkel, om te voelen, stof enzo, en verschillende kleding te passen, kan nu niet, vandaar een poging gedaan, kan niet anders zeggen, top, afhandeling en bezorging, goed. Ben blij met mijn nieuwe blazer.

Alleen één dingetje, ik vroeg mijn vergeten wachtwoord aan die link reageerde niet. Geen nieuw wachtwoord. Dus geen punten gekregen.

Weer top zo als altijd .

Zeer geslaagd met leuke mode voor oud en jong

De site is duidelijk en in de winkel is het personeel vriendelijk en behulpzaam

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar