fijn product, vlotte levering

een hele fijne pullover die ik graag draag

Niet geleverd wat ik besteld heb.

Ik had een witte blouse besteld en kreeg een blouse met de kleur offwhite. Ik heb besloten om geen kleding meer te bestellen bij Norah.

Prachtige broeken

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goed en snel geholpen

Helaas winkel nog niet open, maar goed geholpen met het afhalen van een pakje

korte achterkant

De broek valt kort aan de (boven) achterkant

tweede bestelling zeer tevreden

Heb in korte tijd twee items besteld, de eerste duurde ruim twee weken wegen storing bij Norah, maar tweede bestelling was prima.

Hele goeie ervaring met norah.heb ze via libelle dag paar jaar terug leren kennen sindsdien ben ik groot fan van de kleding. De Printjes en stoffen zijn vrolijk,chic,stoer. Er is voor veel leeftijden en maten iets leuks te koop.en ook nog eens voor de normalen beurs te betalen.

Redelijk

Op zich goed, snel spullen binnen. Waren te groot dus direct terug gestuurd en opnieuw besteld. Weer snel binnen. Behalve mijn geld niet terug en dat vind ik niet fijn.

Snelle verzending

Snelle verzending, mooie goede kleding en betaalbaar

Mijn ervaring is goed

Deze is goed

Geweldig de trui van Norah

Ik vindt de tops en trui van Norah fantastisch ik kan altijd wel wat vinden bij Norah

Dramatisch

Bestelling gedaan, volgens is er een of ander foutmelding geweest waardoor de bestelling niet komt, vervolgens hoor ik niets meer dan een week en als ik dan een mail stuur dat ik het te lang vind duren en de bestelling die nog steeds niet in aantocht is wil annuleren dan krijf ik te horen dat dat niet kan. Pas als de bestelling binnenkomt dan kan hij weer retour worden genomen. Belachelijk, geen woorden voor.

Kleding wordt netjes geleverd.

Bij een bestelling wordt je netjes en tijdig op de hoogte gehouden hoe het ermee staat. Je krijgt op tijd de melding dat je je pakketje kunt ophalen. In de winkel zijn ze op de hoogte van de bestelling. Kortom keurig geregeld!!

Snel en vriendelijk

Heel goed!

Afhalen van artikelen in de winkel is prima. De klantenservice is erg traag met een reactie geven.

alles fijn op, tijd er was wel erg veel verschil in de maten, daarom heb ik ook wat terug gestuurd.

Snelle en vriendelijke service

Ik werd snel geholpen door een vriendelijke medewerker

Kwaliteit en veel keuzes en prima pasvorm vooral snelle levering

Nog niets gehoord van mijn retourzending

Mijn bestelling heb ik wel snel ontvangen. Dat was heel fijn. Maar helaas had ik te grote maat besteld En daarom 2 weken geleden teruggestuurd. Ik heb nog steeds geen reactie daarover gehad.

Zondag besteld en woensdag geleverd, alles is goed en past

super goed

super snelle levering top

Leuke kleding voor een kleine prijs.

Heerlijk zittende kleding , snelle levering ,laagdrempelig personeel en winkels. Duidelijke goede webshop , leuke acties.

Makkelijk te bestellen, volop keuze.

Veel keuze en fijn dat je het op kan halen en retourneren in je eigen woonplaats.

Geweldig!!!

Aankloppen en je naam doorgeven.... super snel..... heerlijk geregeld

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar