Vaak hele leuke kleding, fantastisch winkelperoneel Wormerveer

Vaak hele leuke kleding, helaas heel vaak polyester of acryl. Gezien de lage prijzen zijn die materialen begrijpelijk, maar ik hou er niet van. De medewerksters in "mijn" filiaal Wormerveer zojn toppers: behulpzaam, vriendelijk, gezellig! Ook deze mensen maken een bezoek aan Norah altijd geslaagd.

perfect,

Ik koop altijd in de winkel maar door de corona moest ik wel bestellen. Ik wil altijd de stof voelen en het artikel passen. Op hoop van zegen een bestelling geplaatst en het was perfect. Ik ben wel heel blij als de winkels weer opengaan.

Oké

Goed geregeld

Snelle vlotte service.Gezellig dat ik ook nog contact had met de winkel

Prima website, snelle verzending

Kon mijn bestellingen afhalen in de winkel.Prima geregeld!

Kon mijn bestellingen afhalen in de winkel.Prima geregeld!

Netjes en snel bezorgd

Prima service. Mooie kleding Top

Op tijd en netjes

Duidelijke website, snel in huis.

Mijn ervaring is meer dan goed.

Prettig winkelen en leuke items.

Kan niet beter

Punctuele afhandeling!

Regelmatig info over de stand van zaken! Heel prettig! Maar .... heb onlangs iets teruggestuurd en p.o. artikel in de juiste maat besteld. Helaas vlgs mij geen bericht gehad over het geretourneerde kledingstuk. Was een keertje eerder wel het geval!

Keurig geleverd

Kleding is keurig geleverd. Een gedeelte van mijn bestelling teruggestuurd maar daar nog steeds geen retour mail en geld van terug ontvangen ? Helaas misschien door drukte ?

Mooi artikel voor een mooie prijs

Snel geleverd en duidelijkheid w.b. de bestelling

Goede afhandeling en service

Eerst telefonisch contact gehad en daarna bestellingen opgehaald. Winkelmedewerkers was super aardig.

Retouren worden traag verwerkt

Ik heb mijn geld nog niet terug dat vind ik erg lang duren

Snel bezorgd

Snel bezorgd mooie kleding.

Heb nog steeds niets gehoord vanuit de winkel over mijn bestelljng

Jullie zijn met flinke sprongen achteruit gegaan. Terugbetaling retouren, leveren van bestelling etc Zal jullie klanten kosten

Op tijd geleverd.

Bestelling past goed en was op tijd geleverd.

Prima geleverd

De bestelling kwam sneller dan verwacht en voldeed

keurige levering

Was prima ook snel binnen

Wauw wat snel thuis bezorgd binnen 1.5 dag. Super.

Goed maar kan beter

Ik ben tevreden over de levering van de bestelling. Op tijd geleverd en van vertraging was geen sprake. Maar ik heb nu bijna 2 weken geleden wat retour gestuurd en er nog niks van vernomen laat staan geld retour ontvangen. Hoop dat dit nu niet lang meer opzich laat wachten

Heel fijne producten

Koop altijd jurkjes bij jullie zeer tevreden ermee.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar