perfect

prima gegaan

ik heb mijn bestelling nog niet binnen

ik heb mijn bestelling nog niet binnen

De leukste kleding voor de mooiste prijsjes

Fantastisch veel keuze en niet duur

Tevreden.

JJ

Niet ontvangen

Ik heb het pakket niet ontvangen.

Mooie kleding voor een mooie prijs

Mooie kleding gekocht voor een mooie prijs. Meer gekocht dan in 1ste instantie nodig. Maar spullen waren zo mooi dat ik meer heb gekocht. 3 blouses 1 broek en een tussenjas

Prima ervaring!

Prima verlopen! Bestellingen zijn makkelijk te plaatsen. Je wordt goed op de hoogte, via de mail, gehouden, wanneer er bezorgd wordt. Met een retour heb ik geen ervaring mee.

Kleding uitstekend

Mooie kleding voor een betaalbare prijs

Maat viel veel kleiner uit

De blouse was veel kleiner dan mocht worden verwacht (werd ook erkend door verkoopster later). Daardoor moest ik dus toch naar een winkel reizen om ‘em om te ruilen en niet nóg meer kosten te maken. Zou fijn zijn geweest als er een waarschuwing bij het product had gestaan dat de maat veel kleiner uitvalt. Dan had ik geen vergeefse verzendkosten gemaakt.

Altijd goed

Ik ben en blijf blij met Norah

super

nogmaals geweldig fijne verkoopsters

Altijd goed

Lekker optijd binnen

Mooie trui voor een fijne prijs!

Precies volgens verwachting

Snel ontvangen en leuke jurk voor weinig geld.

Zending ontvangen welke nooit besteld is

Zending ontvangen welke nooit besteld is. Heb zelf mailtje gestuurd naar Norah. Pakketje toch bezorgt. Vervolgens kreeg ik opdracht pakket terug te sturen. Ik 70 plus moest zoeken waar ik het pakket kon afleveren. Ik koop nooit iets on lijn dus mij niet bekend. Pakket uiteindelijk afgeleverd op een DHL punt. Hoera gelukt! Nu nog een dank je wel of sorry van Norah.

Kleding valt ruim, altijd leuke items, nooit teleurstellend.

Netjes en snel geleverd

Prachtige blouse

Mooie donker blauwe blouse . Apart van stof zit heerlijk

Goede verzorging

Goede verzorging van zowel het bestelde als de verzending. Heb de artikelen nog niet gedragen, maar het ziet er goed uit.

snelle service, fijne jeans

Mijn bestelde spijkerbroeken bevallen me erg goed, de maat en pasvorm zijn precies goed.

Alles zoals het moet zijn.

Leuke mooie kleding voor een leuke prijs voor iedereen wat wils. Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam.

Service is goed. Makkelijk bestellen. Ruime keuze.

De verkoopster dacht goed met me mee en gaf aan dat het artikel waarover ik twijfelde mbt de maat gemakkelijk online door hun kon worden besteld. Vervolgens werd ik goed op de hoogte gehouden en een fijne mail dat ik het kon ophalen in de winkel.

Mijn ervaring is helemaal prima.

De bestelling is via de winkel gegaan en was binnen de afgesproken tijd geleverd.

snelle levering, makkelijke retour

Producten waren snel binnen. Helaas was de kleding te groot maar kon deze gemakkelijk weer terugbrengen in de winkel.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar