Prima ervaring

Snelle levering van het juiste artikel....Maat, pasvorm is prima

Vlotte afhandeling

Blij met het product en de snelle levering.

Goed geregeld, maar duurde wel lang

De eerste bestelling heb ik lang op moeten wachten, omdat deze uit een ander magazijn kwam. Ik heb gebeld, maar was fijn geweest als ze zelf even een update hadden gegeven. De 2e bestelling was er snel. Heb ik in de winkel gehaald.

Omruilen kan niet!

Ik heb zelf een fout gemaakt door de verkeerde kleur broek te bestellen, maar ik kon het niet retourneren en omruilen voor een andere kleur, Het kon opnieuw besteld worden maar dan kreeg ik niet meer mijn verjaardags korting. Ik heb het nu zaterdag 13-2 geretourneerd en nog niets gehoord! Bij andere webshops gaat dat toch anders. Jammer!

Goed en snelle levering

Besteld en kon het 2 dg later in de winkel kel ophalen

Mooie kleding

De kleding is mooi goed kwaliteit. Maar duurt erg lang dat de be stelling in huis is . En is jammer dat je niet kunt ruilen naar een andere maat . Nu moet je weer op nieuw bestellen. Maar de kleding is echt mooi van stof en pas vorm

Heel erg goed

Heel erg goed

Leuke items voor niet teveel geld

Vaak slaag ik wel bij Norah, maar het gehalte printjes vind ik wel hoog: bloemen/tijger/bonte print is niet mijn ding. Het moet niet te ‘huisvrouw’ achting worden. De maten vallen groot uit.

De mv was zeer aardig en blij dat er iemand naar de winkel kwam om iets ip te halen awhhh gezellig eindelijk iemand die komt winkelen ( click en collect ) dat wel

Prima tijdige levering

Prima kwaliteit, prima pasvorm

Ik heb een zwarte broek met coating gekocht. Hij was er binnen 4 dagen. Ik heb jaren geleden ook zo'n broek gekocht en weet zodoende dat de kwaliteit heel goed is, evenals de pasvorm.

Prima bestelling

Zelf afgehaald in winkel Maastricht , netjes verpakt erg tevreden met bestelling

niet goed

Laatste tijd geen goede ervaringen jammer ,!! Het duurt ook allemaal wat langer ook geld terug

super klantvriendelijk !

broek afgehaald in valkenswaard.Super vriendelijke verkoopster.Paar dgn later handgeschreven kaartje in de bus, dat ze me missen, en goed voor 10% korting op de nieuwe collectie .

Bestellen en ophalen hoe makkelijk wil je het hebben

Het is goed geregeld en ook het retour sturen zal ook wel goed gaan

Trage afhandeling

Lang geduurd voor bestelling binnen was

Fijne winkel

Denken met je mee. Kon later komen om mijn pakje te halen in de winkel.Ivm gladheid

Mooie kleding, goed betaalbaar

Vaste klant, veel gekocht, leuke mode kleding

Heel fijn

Ik vond het een heel fijne ervaring. De kleding kwam snel en ik kon hem bij de winkel ophalen, wat ook heel makkelijk was. helaas was het te groot voor mij, maar het was super gemakkelijk om het item weer naar de winkel terug te brengen.

Mijn bestelling in de winkel in Wormerveer opgehaald en prima geholpen!

Goede service, goed artikel

Geen klachten

Online bestellen gaat goed En de vestiging in Geldrop heeft lief personeel!

Snel en goed voor goeie prijs

Snel en goed voor goeie prijs. Maten zijn wel ergafhankelijk van stof soort waardoor ik online wel vaak mis match

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar