Snelle levering en super product

Heel snel verzonden, leuke webshop en mooie kleding

mooie trui, past overal bij

Vrij snel geleverd

Was de eerste keer voor mij online bestellen was zeer tevreden

Slecht

Meerdere malen een kapotte blouse ontvangen , maar wel 2 keer de verzendkosten moeten betalen. Duurt lang voordat je je geld terug hebt en het retour verwerkt is

Goede service en kwaliteit

Snelle levering, snelle afhandeling bij retourneren. Goede kwaliteit en service

Terugbetaling duurt erg lang

Helaas hetzelfde als veel andere reacties. Verwerking en terugbetaling van een retour duurt erg lang. Uberhaupt een slechte communicatie vanuit Norah.

't zou fijn zijn dat 't teruggestuurde ook snel terugbetaald zou worden.

retourzending 5 dagen geleden nog niets van gehoord/gelezen

Ik heb op 21/1 een trui ontvangen. Deze voldeed niet aan de verwachtingen. op 22/1 heb ik hem bij post nl afgegeven en bewijsje gekregen. verwacht zeer binnenkort een reactie en/of retourbetaling

Slecht

Belde om te vragen over mijn retour Maar bandje zei dat je daar niet over hoeft te bellen Is nu week geleden wel komen er mailtjes om te bestellen maar ik wacht tot ik mijn geld terug heb

Slecht

De vraag wordt niet goed gelezen waardoor het antwoord niet klopt

goede producten, snelle levering

fijne kleding

Het is jammer, de maten kloppen niet, het zal handiger zijn, de centimeter er bij te vermelden, Als ik iets wil kopen ga ik liever naar de winkel, Verders jullie hebben leuke dames kleding, en je word goed geholpen.

Leuke aankoop oor mooi prijsje!

Ben heel tevreden met mijn aankoop bij Norah. Mooie pasvorm.

goede service en mooie kleding

Deze keer via de website wat besteld. goede en snelle levering en een mooie jurk gekocht.

snel geleverd en goed.

Helaas had ik 2 nieuwe spijkerbroeken nodig. Het was niet heel makkelijk kiezen, maar uiteindelijk er toch 2 gekozen en die waren er binnen 3 dagen al!

Goede snelle levering, mooi produkt

kleding voor een leuk prijsje

goede ervaring met deze winkels ook nu online

Makkelijke en overzichtelijke website, snelle levering en heel fijn dat je gratis kan retouren

Jammer

Mijn ervaring met Norah ging als volgt; ik had de blauwe trui besteld en deze kwam op blue Monday bij mij aan huis binnen, op deze dag kreeg je als je besteld 20% korting, ik heb daar een mailtje over gestuurd of daar nog iets mee gedaan zou worden maar kreeg niet eens antwoord, slordig en jammer, had op deze dag nogmaals kunnen bestellen en de trui die ik binnen kreeg kunnen retouren, had ik deze korting alsnog gehad.

Super duidelijk goede webshop

Tevreden met m’n jas !! Sommige kleding mag iets hipper maar verder top

Kleding was snel binnen en alle kleding hangt nu in mijn kast, altijd erg blij met Norah!

vlotte levering. Bestelling klopt. Duidelijke aanwijzingen om artikel terug testuren.

Bij Norah slaag ik altijd

Goede pasvorm en kwaliteit