Leuke collectie, aantrekkelijk geprijsd

Bezorging goed

Bezorging goed maar geen goed artikel

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Alles was netjes geregeld!

Goed.

TOP

Prima alles geregeld

kwaliteit/prijs super

Kwaliteit, pasvorm, prijs, levering. Ik ben dik tevreden over Norah

Snelle levering, mooie producten

Snelle levering, mooie acties en producten

vlot en heel gauw bezorgd

Alles heel netjes verpakt en makkelijk met de plakstrip als iets niet past!!!!

Snelle levering. Keurig verpakt.

helemaal tevreden.

gaat wel via de computer maar ik ga en zie het liever in de winkel.

Prima levering

De vorige levering via Post.nl was redelijk lang onderweg. Voor deze verzending gekozen voor Transmission. Deze zending was goed op tijd.

mooie site...leuke kleding

Fijne winkels en online shop. Draag graag kleding van Norah, leuke kleding voor een betaalbare prijs. Wat ik wel jammer vindt, is dat het lang duurt voor dat de online bestelling geleverd wordt. Verder is de afhandeling perfect, als er evt. wat retour gestuurd wordt.

Het enige wat ik wel jammer vind is dit: Mijn bestelde mt viel te groot uit. Retour gezonden Kleinere besteld Daar komen dan weer de verzendkosten bij. Dus jurk uit de sale wordt dan toch nog prijziger, door 2x3,95. Straks weer shoppen in de winkel! Mvg Jacqueline Leuring

Mooie kleding

Goede kwaliteit

Vlotte behandeling en alles zit goed.

Ik ben heel blij met wat ik heb besteld. Wel vond ik het jammer dat de plastic zak open was. Ben ik daarom het gratis assessoires kadootje misgelopen?

De produkten zijn prima , ga zo door.

Zoals altijd; perfect.

Goede pasvorm, snelle levering. Norah is echt mijn kledingstijl.

Prima, snelle en vriendelijke service

Duidelijke website en de producten worden snel geleverd.

Snelle goede service

Helemaal goed

De sterren zeggen genoeg!

Meestal snelle en correcte service

De laatste tijd is de tijd tussen bestellen en afleveren vrij lang! Zodoende is het al een aantal keren gebeurd dat ik mijn bestelling nog niet ontvangen had en het door mij bestelde inmiddels fors in de sale was..... Dit vond ik erg klantonvriendelijk en storend!

Prima vrijdag besteld en zaterdag al binnen

Prachtige vrouwelijke kleding

Heel veel keuze in verschillende items en ook betaalbaar!! Ik zie er door jullie weer prachtig uit!

Super, ben blij met Nora.....

Vind het heerlijk om mijn garderobe aan te vullen. Zie uit naar voorjaarskleding..

Heeeeeel snel thuis Binnen 24 uur

Heeeeeeeel snel