Duurt te lang

Bezorgen duurt lang, maar voor je je geld terug hebt na een retour is echt triest 8 jan iets teruggestuurd en nu op 24 jan nog steeds mn geld niet terug

Fijne winkel goede webshop

Prettige medewerkers

Prima komt afspraken na

Had een vest besteld blijkt mijn normale maat 3 keer te groot is terug gestuurd ( wel Jammer zet in de site dat hij 2 keer zo groot valt)

Alle vesten met rits zijn voor mij gemaakt!

Op tijd binnen.

Vlotte betaalbare mode voor een maatje meer!

Snelle en correcte bezorging. Ben al enkele jaren vaste klant tot volle tevredenheid!!!!

Zowel in de winkel in drachten of online is super Duidelijk prettig klantvriendelijk

alles goed geregeld

heel snel bezorgd

Helaas nog niet gehoord na retourneren

10-01 een artikel geretourneerd. Ik vind het Lang duren alvorens ik iets hoor. Artikel was drie werkdagen na bestellen binnen

Snelle levering tijdens coronatijd

Snelle levering, mooi jas!

Voldeed aan mijn verwachting

Voldeed aan de verwachting

Gewoon goed!

Fijne webshop. Leuke betaalbare kleding!

Top service !

Top service en snelle levering.

Snel accuraat.

Snelle levering. Maatvoering klopt. Prijs kwaliteit is prima. Fijne winkel voor leuke mode items voor een betaalbaar budget

Zit perfect

Zit perfect, en is betaalbaar

Leuke mode voor een goede prijs

Leuke winkel en site , vorige week online besteld met 3 dagen in huis.

Snel geleverd helaas een product te groot en volgende dag terug gestuurd. Ben benieuwd hoe snel ik mijn geld terug krijg ? Op dit moment een week voorbij gegaan.

Snelle levering, goede leveringsvoorwaarden

1 woord top! Snel in huis, makkelijk retour zenden, uitstekende betaalmogelijkheden.

Blij verrast over prijs/kwaliteit/ uitstraling

Leuke aanbieding. Snel geleverd, blij met uitstraling

Super kleding

Goeie service en mooie prijzen , ik zeg niet duurder worden!

Je word altijd goed geïnformeerd!

Ik ben heel tevreden van mijn aankopen.

top, hele mooie passende kleding enkel 1 item was in een verkeerde stof en wil ik retourneren maar ik ontving nog mail geen retourlabel. Lastig want ondertussen al meer dan 1 week geleden.

Redelijk

Ik heb al een paar keer de klantenservice gebeld omdat ik nog steeds de nieuwsbrief niet krijg. Verder heb ik geen klachten.

Fijne en leuke kleding.

Leuke kleding. En in de winkel fijn personeel. Behulpzaam en vriendelijke.

super collectie en betaalbaar

kom er geregeld ,leuke spontane dames om te helpen een keuze te maken. en online ook super tevreden over.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar