Ik wacht nog op een reactie nadat ik een pakje 10 dagen geleden retour heb gestuurd.

Fijne winkel

Zeer snelle levering. Zelfs rondom de feestdagen. Top. Helaas was de maat niet goed van 1 jas en de andere slecht afgewerkt. Wat heel erg tegenvalt is dat je lang moet wachten op teruggave geld.

Mooi product en goede pasvorm. Blij mee!!

Leuke kleding, snelle levering

Makkelijk online bestellen en snelle levering. Steeds wisselende collectie van leuke betaalbare mode.

Mooie kleding en snelle levering

Meerdere jurkjes van Norah in huis. Allemaal van goede kwaliteit. Al met al heel tevreden of Norah.

Door Norah heel snel geleverd, alleen bij post nl duurder het een week terwijl het pakketje gewoon door de brievenbus kwam.

goed product

Bestelling is snel afgeleverd. Maten kloppen. Kwaliteit oke

Helaas retour

Helaas alles retour moeten sturen omdat het te groot was. Was wel in 4 dagen bezorgd!

Geweldig, netjes, snel

Online langzame service, winkel top

helaas laatste mnd slechte ervaring. Bestelling pas na 2 a 3 weken binnen Terug betaling idem terwijl post het dan wel afgeleverd heeft. Momenteel ook te wachten op 2 terug betalingen waarvan er 1 30 dec bij jullie is afgeleverd Dat weerhoudt mij van bestellen bij u bedrijf. Mvg Elly

uitstekend

Ik heb geen negatieve ervaring , kleding is goed kwaliteit prijsverhouding.

Netje en op tijd

Fijn dat ik de kleding van Norah kan bestellen in de rare tijd maat zal blij zijn als ik weer naar de winkel kan.

Jammer

Rokken besteld 23 december voor Oudejaarsavond en die komen 2 januari..

Het bestellen ging makkelijk en vlot. De bezorging was ook prima. Het jurkje zit prima. Ik ben vrij lang, daardoor wel wat kort.

Prima.

Het artikel voldoet aan de verwachting. Ook fijn dat over het algemeen de gegeven maat met de maattabel klopt.

Altijd snelle levering.

Een goede prijs kwaliteit verhouding en veel leuke items.

Leuke mode!

Hele leuke mode. Koop er vaak. Nu online. Vind wel dat het lang duurt voordat het geleverd wordt. Heeft waarschijnlijk te maken bij de drukte bij de vervoerders.

mooie kleding en betaalbaar, goede pasvorm

in de winkel word je prima geholpen en bestellingen online komen goed aan.

keurige winkel in Hardenberg/site nu ook goed te gebruiken

Hardenberg topwinkel met leuke medewerkers! Complimenten voor de aandachtspunten bij een online bestelling. Bij betaling komen de vouchers in beeld. Fijn. Veelal moet je eerst van alles verzilveren of zelf in de gaten houden. Bij Norah niet. Je krijgt automatisch eea in beeld bij betaling. Super klantvriendelijk!

Bestelling wordt vlot geleverd. Terugzenden ook geen probleem. Verloopt vlekkeloos.

Snelle service en goede en leuke kleding

Ga het liefst naar de winkel maar bezorging was snel en goed en alle bestelde kleding gehouden en communicatie was goed en snel

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar