Goede kleding en mooi

Ik heb een jurk terug gestuurt maar nog niets van gehoort artikel nr209007 de rest was zeer goed en al weer wat besteld

Bestelling met super service

Toen mijn bestelling door de sluiting van Corona niet in de winkel afgeleverd kon worden, kreeg ik mijn pakket alsnog thuis afgeleverd. Top!

Helemaal happy

Erg blij met mn top en accessoires. Makkelijk besteld en snel geleverd.

Snelle levering!!

Eenvoudige bestelprocedure en een snelle levering!!

Leuke kleding voor een zeer betaalbare prijs

Snelle levering. Leuke kleding!

Slecht

Slecht. Nog niks gehoord of ontvangen. Pakje ligt waarschijnlijk nog in winkel

Slechte afhandeling bestelling

Tot op heden nog geen bestelling van 10 december ontvangen ook na bellen van de klanten service

Ik heb 11 december bericht gehad dat het verzonden is, maar nog niks ontvangen.

De winkels gingen dicht en mijn bestelling zou naar Norah in Zwolle gestuurd worden. Gebeld met de klanten service. Die zij dat het dan via de post kwam en ik een mail zou krijgen. Tot op heden nog niks ontvangen en wel betaald

3 dagen geprobeerd om te bestellen via de website

Daarna bestelling op tijd binnen gekregen. Jammer van de te betalen verzendkosten

Verassend.

Alhoewel ik ook wat kanttekeningen heb, ben ik wel tevreden over Norah. Langere broeken en shirts zou fijn, vooral de shirts vind ik vaak te kort,dus die koop ik ook bijna niet. Soms slechte kwaliteit, pilt snel. Maar ze hebben een snel wisselende collectie dus vaak nieuwe items tegen een goede prijs. En meestal snelle levering.

Goed verzorgd

Levering duurt soms lang (week)

Voucher voor make-up tasje aangeklikt. Deze was niet meegeleverd. Het is maar een make-up tasje, dus geen bericht over gestuurd maar toch jammer.

Super!leuke verkoopster in Heemstede Miranda!

Mooie betaalbare kleding

Sinds een aantal maanden bekend met deze winkel, ben er heel blij mee. Elke week weer nieuwe, betaalbare en mooie mode !

Prima service en snelle levering.

Prima kleding, goede maten, echter geld van geretourneerde kleding nog niet mogen ontvangen, maar ga ervan uit dat dit goed komt.

Leuke kleding voor betaalbare prijzen.

Goede webshop met inspiratie outfits. Leuke kleding voor een betaalbare prijs en van goede kwaliteit. Valt wel wat ruim, dus beslist geen grotere maat bestellen bij twijfel. Al met al een leuke shop!

Minimaal

Minimaal communicatie Ik heb een bestelling die in de winkel afgehaald moest worden maar doordat deze gesloten zijn kan het niet. En Toen?????

Nog steeds niets ontvangen

Wacht al 2 weken op mijn bestelling

Goeie service

Goeie snelle service, retouneren ook vrij eenvoudig.

Goede ervaring met deze fantastische winkel

Fijne winkel, goede kwaliteit/prijsverhoging Leuke acties.

Proma

Allemaal prima gegaan

Al hierboven omschreven,.

zeer goed

Echt Geweldig

Snelle bezorging, goede kwaliteit. Echt zoals het op de foto staat.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar