Klantenservice

Klantenservice is slecht......mijn retour is door Norah 28 nov ontvangen en nog steeds geen geld terug.

Bestelling

Mijn bestelling was er snel maar heb het pakketje al ruim een week geleden teruggestuurd maar nog steeds geen bevestiging of mijn geld terug. Ik koop vaak in de winkel maar het leek mij online erg handig. Daar heb ik spijt van.

fijne artikelen

elke keer als ik bestel bij Norah wordt het prima verzorgd en vlot geleverd hele mooie kleren en fijne kwaliteit

Geweldige service!

Goed geholpen bij mijn aankoop. Prettige website, goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en verzending

Lange levering en duurt lang geld retour

Super mooie en betaalbare kleding maar erg langzaam met leveren en retour bedrag duurt zeer lang voordat je dit weer terug krijgt. Bestellen doe ik niet meer maar ik ga zeker naar een winkel want de kleding is geweldig

leuke kleding en niet te duur

In de winkel in wormerveer wordt je heel goed geholpen en fijn personeel

een winkel voor iedereen ,met grote en kleine maten en prijzen !!

leuke winkel met vriendelijke verkoopsters je gaat altijd wel met iets de deur uit !!!

Ik ben blij met Norah.

nogmaals Norah leuke mode jammer dat de broeken nu niet afgespeld kunnen worden door de Corona en de spaarpunten weg zijn. Dat is ook jammer.

Terug betaling

Ik heb 30 november een blazer besteld en ontvangen en ook weer terug gestuurd, maar ik wacht nog steeds op mijn € 24,47 die jullie mijn terug moeten betalen!!

Snelle bestelling, ophalen

Alles prima verlopen.

Ben goed geholpen. En zeer tevreden.

snelle en leuke service

vriendelijk en meedenkend

Ik wilde een rok, maar mijn maat was er niet. Dus in overleg met de medewerksters heb ik deze in 2 maten besteld en in de winkel laten afleveren. De juiste maat genomen en de andere maat achtergelaten. Geld was binnen enkele dagen terug op mijn rekening. Zowel de levering van de rokken als het retourbedrag waren sneller dan verwacht, dit was erg prettig. Vriendelijke service van de medewerkster, die dachten heel goed mee. Ik ben blij dat ik Norah heb ontdekt. Al diverse leuke kledingstukken gekocht.

Prima afhandeling

Prima afhandeling en service..

Super service, klantgericht en eerlijk!!

Leuke en mooie kleding. Fijne mogelijkheden online maar ook in de winkel fijn om te shoppen met een goed en eerlijk advies.

Prima winkel

Sinds ik jullie heb gevonden wil ik alleen nog maar de kleding bij jullie kopen. Goede kwaliteit en super fijn personeel in Sneek

Een hele goeie ervaring

Ik kwam regelmatig in de winkel en nu voor het eerst online besteld. Door de corona..... een bijzondere goeie ervaring

Helaas nu via Internet maar het gaat helemaal goed Was binnen twee dagen binnen Keurig in gepakt. Fijne Feestdagen en een goed 2021

altijd goed

Goed geholpen hoor, helpen altijd mee met zoeken als ik het niet kan vinden.

Snel in huis .

Makkelijk te bestellen, vlotte levering

Teleurgesteld

Ik had een blouse besteld in maat 40 met black fricatieven korting. Bij het passen in de winkel merkte ik dat een maat kleiner beter was. Ik mocht hem niet in de winkel omruilen . Heb toen een maat 38 moeten kopen en maat 40 terug gezonden. Waarom niet gewoon omruilen in de winkel???

snelle levering, goede kwaliteit

Parelweg 3a