Wauw!

Uitstekende service! Er stond op de site dat wegens de drukte mijn pakje langer onderweg kan zijn maar de dag na mijn bestelling was het al geleverd Dus top service!! Het zat allemaal mooi verpakt en was in goede staat!

Volgende dag al mijn bestelling in huis, goed verpakt

Prima ervaringen in de winkel

Maar voor één ceintuur bijna 10 euro en dan 3,95 verzendkosten dat vind ik niet zo in verhouding. Dus ik wacht wel totdat de winkels weer opengaan

Het bestelde artikel was snel geleverd

Snel en goed geleverd

Prima leuke kleding

Leuke kleding wel veel het zelfde mofel maar dan net weer andere print. Vind alleen verzendkosten jammer als vriendinnen can Norah.

Prima winkel met heel leuk personeel.

Goede

Goede ervaring

Prima afhandeling van de orders

Orders worden over het algemeen snel afgehandeld en verstuurd.

Vriendelijk personeel en prima geholpen

Had hulp nodig ivm met gebroken pols en werd heel vriendelijk geholpen

Super goed netjes te woord gestaan !

Snelle levering, fijne service

Ik bestelde online een trui die ik liet afleveren in de winkel. Daar paste ik de trui en kreeg meteen advies.

SLECHTE KLANTENSERVICE

Ik kom al een hele tijd bij de Norah, de winkel in valkenswaard is de beste wat personeel betreft! Ik ben vandaag jarig en wilde mijn verjaardagskorting inruilen, online staat overal 1 week voor tot 1 week na je verjaardag dus ik netjes dat doen, nee dat kon niet we gaan er achteraan... Ik geef 70 euro uit omdat ik wel een verjaardags outfit wilde hebben, en nu ging mijn cadeau kaart 2 dagen voor mijn verjaardag pas in volgens de vrouw in de winkel. Ik ben super boos! En ik weet niet of ik ooit nog terug ga komen bij de Norah met dit nieuwe systeem alleen maar gezeik! Jammer....

Zeer trage retourverwerking

Zie veel positieve ervaringen, maar voor mij echt onvoldoende. Mijn retour is ontvangen, krijg je geen melding van wat op zich heel jammer is, maar dat staat in ieder geval wel op de site. Nu 2 weken verder nog niets gehoord of gelezen. Op mijn vraag hierover per mail krijg ik een kort niet relevant antwoord. Per telefoon, zeer correcte dame die alleen maar aangeeft volgens de regels en voorschriften te handelen. Dus misschien na 3 weken geld retour? Is toch veel te lang!

snelle en correcte afhandeling

snelle en correcte afhandeling

Altijd goed

Zoals altijd netjes verpakt en geleverd.

Bezorging naar de winkel duurt erg lang

Als je kiest voor ophalen in de winkel duurt het erg lang voor je bestelling in desbetreffende winkel is. Dit duurt meer dan 5 werkdagen

Onverwacht teleurstellend

Tijdens mijn eerste bezoek werd ik zeer prettig geholpen, ondanks dat het redelijk druk was. Twee items moesten worden besteld. Bij het tweede bezoek om de bestelde items te passen, kreeg ik het bestelde pakket van dezelfde verkoopster, er werd vervolgens totaal geen aandacht meer aan mij gegeven bij de bestelde items. Door geen enkele verkoopster trouwens. Een klant heeft mij geholpen en ik haar. (het was minder druk dan mijn eerste bezoek plus een verkoopster extra.) Ik heb niets gekocht, ook mijn buurvrouw uit de paskamer naast mij was niet te spreken over het helpen.

Geen retoursticker bijgesloten

had best een flink aantal items besteld, vielen helaas wat tegen dus weer ingepakt om retour te sturen, met best zwaar pak op de fiets naar DA, waar ik hoorde dat ik 7,25 moest betalen voor retourneren omdat er geen sticker op de zak zat. Vertelde dat er helemaal geen sticker bij mijn bestelling zat, daar kon hij niets aan doen dus heb ik maar betaald. Dit aangegeven bij Norah, want hun fout uiteindelijk, antwoord, helaas niets aan te doen. Als vaste klant vind ik dit enorm slecht en zeker niet klantvriendelijk. Mijn oplossing zou dan een tegoedbon twv 7,25 zijn geweest.

Wij wachten vanaf 23/11 Op de bestelling

We hebben nog steeds niets ontvangen

Snelle levering en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

prima geholpen fijne winkel

fijne winkel

Veel keus

Regelmatig nw collectie en kleuren

Prima kleding en snel in huis

De kleding is goed en de maten kloppen meestal ook. Ik koop hier graag omdat de prijzen gunstig zijn en het materiaal goed is

Fijn geholpen

Jurk werd in mijn maat nabesteld

Leuke betaalbare mode

Leuke vlotte betaalbare mode. Voor ieder wat wils.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar