Voor mij alleen maar Norah kleding

Uitgebreide collectie die steeds weer nieuwe items biedt Het valt wel op dat de printjes vaak op hetzelfde neerkomen met het risico dat kledingstukken veel op elkaar lijken.

snelle levering en mooie kleding

Mooie broek

Heel snel geleverd

De kledingmaten passen goed bij mij

Frisse kleuren en leuke modellen

Ondanks de drukke tijd met de feestdagen binnen 3 dagen geleverd. Zaterdagavond besteld, en nog voor Kerstmis geleverd.

Mooie kleding, valt helaas niet conform maattabel

Mooie kleding, maattabel geraadpleegd , leek vrij kleine maat dus twee maten groter genomen , truitjes en tops vallen erg kort en verschillen onderling enorm in breedte. Jurk was erg glimmend , veel te lang maar wel te breed , Ik beveel winkel wel aan, maar zou nooit meer online bestellen .

Keurig verstuurd en snel ontvangen.

Snel ontvangen en blij met de trui.

Maten afwijkend

Prima collectie maar online bestellen doe ik echt niet meer Ga wel naar de winkel En als je teruggaat naar de winkel en hebt vouchers gebruikt ben je ze kwijt!!!!

Altijd leuke kleding

Alleen jammer dat de broeken de laatste tijd zo lang worden gemaakt en ik ( 1.70m) ze altijd moet inkorten. Het zou fijn zijn als jullie 2 lengte maten standaard in het assortiment zouden hebben.

Het was anders dan ik het verwacht had

1 artikel was niet naar wens helaas prijskaartje er al afgehaald dus kon het niet meer retour sturen.

Erg tevreden met mijn bestellingen. Precies zoals op de foto. Chique en goede kwaliteit.

Heb helaas alles geretourneerd

Dit keer online besteld, Trui was te klein, ik koop altijd 42 en moet dan ruilen omdat het te groot is dus 40 besteld en dat was dus te klein en broek 42 besteld en die was veel te groot

Fijne winkel

Altijd gezellig en voordelig shoppen voor mooie kleding!

Heerlijke broek

Leuke fijne broek, en snelle levering.

Snel geleverd! Helaas stond het jasje me niet (volgens dochter) en het t-shirt was ook niet juiste maat, makkelijk retour in de winkel.

Prima service prima prijs

Helaas paste de jurk niet maar bij de winkel teruggebracht en zonder sores geld terug gehad. Heerlijke winkel in Noordwijk en ook leuke kleding

Goed verpakt , snel bezorgd

Gouddraad in de broek was niet (voldoende) zichtbaar op de foto.

Snelle bezorging, maar helaas voldeden de broeken niet aan de verwachtingen. De ene zat niet mooi, maar in de ander zat een gouddraad, die ik online (op laptop, niet op telefoon) niet gezien had helaas. Dus beide teruggebracht, wat probleemloos ging.

Het ging om een cadeaubon opsturen

Het paste allemaal en ik het zat me goed

Pasvorm

Stofkeuze en model voldeed nei aan de verwachting

Hele fijne winkel,,heel fijn personeel...woon in Nijmegen..en hoop dat ze daar ook komen

Mijn mt was niet meer in de winkel, deze is besteld in de winkel,en naar huis opgestuurd. En ook nog zeer snel allemaal geleverd. Erg fijn allemaal

Wow

Mooi