Netjes, snel en makkelijk

Netjes snel en makkelijk.

snelle service

Goed geholpen in de winkel in Roosendaal, aardig en behulpzaam personeel. 1 item laten leveren in de winkelen. Dit ging erg goed. Op de hoogte gehouden wanneer dit aanwezig was in de winkel. Erg snel ondanks de november/december drukte.

Goed geregeld

Binnen 1 week de juiste maat bezorgd in de winkel.

prima verzorgd

geen

Zonder problemen!

Het kon niet beter. Ook de teruggave netjes en vlot afgehandeld!

Hele goede service

Veel wisselende kleding altijd leuk om even naar binnen te lopen.

Aankoop in winkel en bestelling prima

In winkel heel vriendelijk geholpen en online de ontbrekende zaken voor mij besteld. In de winkel afgehaald. En alles is goed. Dus heel tevreden.

Leuke sortering kleding

Wel gemerkt dat de maten nogal eens kunnen verschillen. Gewoonlijk heb ik maat 48, maar bij de online bestelling, bleek deze veel te groot! In de winkel geruild voor kleinere maat, maar omdat ik de eerdere bestelling met korting had gekregen, gold dit niet meer bij een andere maat, terwijl het artikel hetzelfde bleef! Verkoopster heeft contact gezocht met meerdere en “bij hoge uitzondering” kon ik het voor dezelfde prijs krijgen. Vond ik wel vreemd. Je bestelt nl ook niet zo snel meerdere maten, omdat je het van te voren moet betalen. Verder leuke keus kleding!

Wat een topteam in Hoogeveen

Ik heb mijn bezoek in jullie winkel in Hoogeveen ervaren als zeer prettig, klantvriendelijk en professioneel. Wat een diversiteit in kleding en printjes. Echt zeer de moeite waard voor een bezoekje. En niet te vergeten het gezellige team wat in Hoogeveen voor je klaar staat. Complimenten!

Met een paar dagen was de jas binnen geweldig

Behulpzaam en zeer plezierig personeel, die direct keken of de jas nog beschikbaar was en de jas bestelde.

Mijn retour is nog niet terug geteeld. Dat duurt te lang

heel fijn

zeer goet

Favoriete winkel

Leuke winkel met vriendelijk personeel. Super fijn dat je er kunt shoppen vanaf maat 36 tot en met maat 48. Leuke kleding en veel verandering in het assortiment waardoor je blijft kopen

Prettige ervaring voor iedereen aan te bevelen

Snel geleverd hele bestelling in 1x maten prima

Ben blij ik heb maat 46 bij norah de kleding past altijd bij mij

Is perfect verlopen

Producten waren juist

Mooie zaak, alles goed geregeld.

Mijn bestelde kleding werd handig en netjes afgeleverd in een dichtstbijzijnd filiaal. Kon in eigen tijd opgehaald worden en hoefde er niet voor thuis te zijn.

bestelling is prima verlopen

Alles wordt perfect afgehandeld.

Zeer tevreden, snelle levering

beste keus

altijd leuke kleding

Gewoon geweldig

Altijd super tevreden. Goede service

SUPER!!!!

Al mijn gekochte kleding zitten heerlijk en de kwaliteit is en blijft mooi, en voor een leuk betaalbaar bedrag.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar