Goedu

IS heel goed bevallen

Super goed

Leuk personeel. Helpen je goed. Zijn naar mijn mening eerlijk.

Toppy

Alles netjes verpakt en prima alles gehouden

Netjes geholpen in de winkel, maat was er niet, is door verkoopster besteld, 3 dagen later mailtje dat ik mijn bestelling kon ophalen.

Ik ben tevreden over de service. Er was 1 artikel na 1 dag al kapot. Meteen contact opgenomen met de klantenservice en binnen het uur was het geregeld. Ik kom zeker terug online of in de winkel!

Goede en snelle service

Ervaring is goed. Duurt alleen lang voor ik mijn geld teruggestort krijg van mijn retour

Koop al jaren bij Norah maar was de eerste keer online ! Snel , correct! Dus voor mij blijft Norah mijn kleedjes specialist.

Goed geregeld en snelle levering

Goed En snelle levering.

Geweldig.

Prima winkel. Leuk personeel. Mooie collectie.

Snel geleverd ook in deze drukke tijd

Goed.

Fijne winkel met betaalbare mode

De leuke blouse die ik had gezien was niet in mijn maat, maar werd door de vriendelijke verkoopster meteen online besteld. Ik kreeg al snel bericht dat de blouse voor mij klaar lag in de winkel. Top geregeld!

Ik ben altijd zeer tevreden over mijn winkelervaring bij Norah

Overzichtelijke website.Je kan makkelijk vinden wat je zoekt. Voor members zou er wel iets met de verzendkosten gedaan kunnen worden. Bij de sale ben je met de verzendkosten erbij weer bijna net zo duur uit als zonder sale. Dat is jammer.

Erg goed.

Op tijd en goede levering

Leuke kleding,mooie materialen. Pasvorm is voor mij ook goed. Heb al een het een en ander online besteld,Maar mijn voorkeur gaat toch naar het gezellig shoppen in jullie winkel. Kortom, ik ben een tevreden klant.

Maten kloppen altijd. Ondanks drukte op woensdag besteld, vrijdag binnen. Leuke collectie, leuke acties.

Snelle levering, mooie kerstoutfit

Goede kwaliteit

Aardig personeel en goede pasvorm van de broeken. Vindt het wel jammer dat Norah weinig bovenstukken verkoopt met katoen en wol. Vindt de meeste printen een beetje truttig

Snelle levering en de kleding was zoals ik me had voorgesteld , heel blij mee !!!

Leuke kleding voor een leuke prijs

Super goede en klantvriendelijke service.

Tijdens het shoppen in Norah in Roosendaal ben ik super goed geholpen door de medewerkers daar, kledingstuk dat ik graag wilde was niet aanwezig in mijn maat, maar wel te bestellen, medewerker ging meteen aan de slag om dit voor mij te regelen, al met al super goed geholpen.

Leuke mode maar heel erg jammer dat bijna alles 100% polyester is

Graag meer natuurlijke materialen gebruiken wat mij betreft. Ik neem.niet aan dat ik die enige ben die hier zo van baalt!!!!!!

Jammer

Ik heb de trui besteld en betaald. Bij het ophalen in de winkel bleek de trui met 30% afgeprijsd te zijn. De dames in de winkel zeiden dat dat kon gebeuren. Ik ben verbouwereerd de winkel uitgelopen. Vond dit ontzettend jammer! Verder helpen de dames perfect, maar had nu iets anders verwacht..

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar