prima, maar 1 minpuntje

Ik had een jasje terug gebracht en een andere maat besteld. Moest 6 dagen wachten op mijn geld.

Heel klantgericht

Heel fijn dat de online bestelling in de winkel teruggebracht kan worden

Snelle levering ,

Voor iedere vrouw wat wils en leuk personeel.

Mooie royale winkel en zeer overzichtelijke het aanbod gepresenteerd. Vrijwel ieder paar weken is er weer een nieuwe aanvulling dus altijd wel een reden om binnen te lopen. Online kun je je zelf ook prima bedienen, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar een bezoek aan de winkel.

Gewoon goed

Ze hebben leuke kleding voor een leuke prijs

Shoppen zonder gedoe

Gewoon bestellen wat je wilt. Passen en zonder gedoe retourneren met een heel duidelijk proces! Ik zeg probeer maar!

Super mooie collectie aan super prijs.

Heb echter 1 opmerking. De truien en bloezes iets langer maken. Ik heb maat 48 en soms zijn die dingen soms aan de korte kant.

Heel tevreden

Heel goed ook als je iets terug stuurt heb je heel snel je geld terug

Altijd goede maat

Veel besteld bij NORAH steeds goede keus Past bijn altijd Hoef bijna niets terug te sturen Ben blij ontdekt te hebben

Al vaak wat besteld en altijd is het goed

Net iets anders dan andere winkelketens

Leuke kleding

Heel prettig

goede webshop

fijne webshop, duidelijk en overzichtelijk en niet te duur.

Ik had een trui besteld die niet goed was zaten fouten in. Maar binnen 3 dagen was het opgelost en kreeg ik mijn geld terug.

Leuke kleding en een goede service!

tevreden

of ik nu bestel,iets terug stuur,in de winkel koop,maakt niks uit.Word overal prima geholpen en bediend.

Super snel geleverd en betaalbaar

Een trui en een coated broek besteld. Maat zoals aangegeven. Alleen jammer dat de coated broek knispert als je loopt. Anders 5 sterren.

goede ervaring

leuke kleding en perfecte pas vorm

Snelle levering, perfecte pasvorm!

Snelle levering, perfecte pasvorm

Artikelen kwamen keurig op de afgesproken dag. Retouren heb ik via de winkel gedaan. Ook dat ging heel goed. Geld stond snel op mijn rekening

Alles correct. Retour ook snel je geld terug. Op de site bestellen is erg toegankelijk. Niks veranderen. Top. Ik ben zo blij met jullie.

Leuke kleding!

Leuke winkel, goede website, prima levering per post. Fijne kleding qua materiaal en blijft goed op kleur.

ervaring is goed. Alleen jammer dat jullie niet aan betalen bij ontvangst doen. En ik mis de oude spaaractie met sparen voor korting.

Leuk en gevarieerd aanbod

Snelle en nette levering. Veel en vaak gevarieerd aanbod.

Als ik naar de winkel ga in paddepoel Groningen, wordt ik heel goed geholpen. Dit is echt een 10 waard. Online bestel ik ook veel en ook dit is een 10 waard. Alleen maar lof. Ik ben dus ook een echte fan van jullie. Macha de Raad

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar