Altijd op tijd de bestelling en netjes verpakt.

Goed en vriendelijk

Heemskerk Goed geholpen

Overzichtelijk website. Veel keuze. Leuke kleding.

Helemaal goed

Top winkel met erg vriendelijk personeel in Etten-Leur. Bestelling nog nooit fout gegaan. Erg tevreden.

top winkel

ik vind t geweldig bij jullie mooie kleren en leuk personeel

Alles is prima gegaan.

Shirt was in de winkel niet in mijn maat dus de verkoopster heeft het via de webshop laten komen. Wel jammer dat ik toch de verzendkosten moest betalen.

Snelle levering goede service

Snelle levering en goede service

Bevalt in alle opzichten uitstekend

Bevalt in alle opzichten!

Zeer vriendelijk , behulpzaam personeel en snel wisselende collectie.

Personeel is heel behulpzaam. Kledingcollectie: Er mag wat meer variatie in de tShirts collectie zitten, veel is met aangeknipte mouw met of zonder elastiekje onderin. Denk ook eens aan lange dames bij het maken van blouses. Ik kan met mijn maat 46/48 en lengte 1:83 m geen blouse vinden waarvan de lange mouwen dicht kunnen en dat ik mijn armen nog kan bewegen. Voor de rest: leuke wisselende collectie!

Goede pasvorm vlugge bezorging.

Goede kwaliteit en snelle service!

Goede kwaliteit en trendy kleding. Snelle service en leuk personeel in de winkel Maastricht.

modieuze betaalbare mode

Norah is een klantvriendelijk bedrijf die mode ontwikkeld die plezierig zit ,comfortabel is, die met de tijd meegaat ,modieus is ,en last but not least ook betaalbaar is. Een goede pasvorm ook voor de Nederlandse struise vrouw ,ik heb maat 42/44,gecombineerd met jeugdige moderne stoffen. Ja ik ben heel erg blij met deze modewinkel. De afhandeling ,ook per pakjespost ,gaat vlot. Wij wonen op het eiland Texel ,maar de service is echt snel. Ook de maandagaanbieding is in mijn ogen een topper, ga zo door!!Groet uit Oosterend ,Texel

Prima product, kwaliteit/prijs goed

Heel mooi .

Past goed en heel mooi. Maar dat is ook in de winkels altijd goed . Fijne winkel aanrader

Mijn bestelling was snel in de door mij gekozen winkel

Positief.

Fijn bedrijf

Ik ga liever naar de winkel maar vanwege corona en mijn gezondheid voor het eerst online besteld. Ik was niet bang om de bestelling te plaatsen aangezien de maten altijd prima kloppen. Zeer blij met mijn aangeschafte kleding en online werkt het dus ook prima.

Mooie betaalbare kleding vlotte levering ik shop graag online in deze tijd.

Een snelle levering en ook retouren is erg makkelijk!! Top

Klantvriendelijk!

Blouse online besteld. In de winkel opgehaald en netjes afgehandeld.

Super netjes

De kleding zag er goed uit.

Tevreden

Mijn ervaring is goed

Jas gekocht en zit perfect!!

Besteld en drie dagen later bezorgd! Erg dol op deze winkel. De kleding zit namelijk altijd goed, zeker voor iemand die maatje meer heeft. Maat 42 had ik besteld en zat als gegoten!

Personeel is goed

Het personeel in ijmuiden. Super lief. En heel gezellig. Wat ik wel heel raar vind als je kleding hebt gekocht en de dag erop is het in de aanbieding dat je je geld niet terug krijgt met je bon. Je moet dan het kaartje ook geven wat aan je kleding hangt. Dit vind ik echt een min puntje. Met vriendelijke groet Tamara

Netjes op tijd.

Leuke kleding. Helaas was de jurk wat groot en wijd. En de blouse was van wat stuggere stof. Verder ben ik heel blij met de kleding van Norah.

Fijne webshop en snelle levering.

Een hele fijne, overzichtelijke website, snelle levering en prima kwaliteit.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar