Prima !

Heel snelle levering !

Verward

Ik kom in de winkel en wordt vervolgens verplicht een mondkapje te dragen, wat officieel NIET verplicht is. Slechte zaak Norah als je cliënten niet de keus zelf laat maken. Voorlopig even een klant minder.

Snelle afwikkeling

Na bestelling, snelle levering.

Snelle levering en vlot geld terug bij retouren

Overzichtelijke winkel

Leuke kleding. Goeie prijs

Snelle levering, netjes verpakt

hele goede service dik tevreden

hele goede service dik tevreden

Aandacht en Goed kleding advies voor de klant

In de winkel is er aandacht voor de klant en een prima kledingadvies! Top verkoopsters !

Ik heb een goede ervaring met bestellen. Het is snel binnen

Altijd een leuke collectie

Altijd een leuke en gevarieerde collectie tegen een schappelijke prijs zonder dat de kwaliteit daar onder lijdt.

mogelijkheid tot passen in de winkel hele snelle terugbetaling van iets wat ik niet wilde hebben. ook snelle levering,kortom prima

Bestelling geleverd in filiaal..daar gepast en was prima. Fijn geholpen door verkoopster.

Mijn bestelling was super snel geleverd bij de geselecteerde Norah winkel. Helaas was de maat niet goed en heb ik het artikel terug moeten brengen. Het geld stond ook snel terug op mijn rekening.

Jas vrijdag gekregen, dinsdag te koop met 30% korting! Had ik dat maar eerder geweten....jammer!

Steeds correct

Je pakket is makkelijk te volgen....

Snel binnen en goed gecommuniceerd wanneer het pakketje in de winkel was!

Betrouwbare maten! Mooi kleuren.

Trui precies zoals ik verwachtte.

Tot nu toe elke keer TOP

Zowel in de winkel als online altijd goed geholpen en een fijne service...

top

erg duidelijk en goed handelbaar

Altijd behulpzaam,eerlijk,vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel in Geldrop

Voor herhaling vatbaar

Ik was al fan van Norah, maar door online te bestellen en dan dan naar de winkel te laten sturen is ideaal. Ik weet zeker dat mijn product er is, en kan direct passen. En uiteraard nog even verder shoppen

Leuke kleding, goede service

Mooie, leuke kleding, grote collectie en prima service.

Minder

Ik shop al jaren bij Norah, normaal altijd hetzelfde maat kleren kopen en bestellen. Vroeger weg gaan met tassen vol, maar de laaste tijd, gaat het mis. Maten kloppen niet, soms te groot soms te kleine. De kwaliteit vind ik ook minder geworden. Ook heel veel hetzelfde printen. Online shoppen helpt niet denk. Maar sinds Covid ga ik echt niet winkelen.

Moeizaam

Probeerde op donderdag een bestelling te doen met 15 % verjaardagkorting en die dag gratis bezorgen. Lukte niet en mail gestuurd. Vrijdag mail ontvangen probeer nog een keer. Niet gelukt heb gechat kon na veel moeite de korting van 15% nog krijgen maar de gratis verzending niet ik heb toen boos maar naar de winkel laten sturen duurde 4 dagen voor het er was en moest dus speciaal hiervoor naar Capelle want mijn korting was €,4,54 en opsturen €3,95.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar