Ik had via de winkel besteld. Zou 3 tot 5 dagen duren voordat mijn trui thuis geleverd zou zijn maar hij was er de volgende dag al. Top

Prima kleding

Mooie kleding had helaas een te grote maat besteld Bestelling met 2 dagen binnen ,was voor mij snel genoeg

Bestelling ging helemaal goed

Keurig in de winkel geholpen met de bestelling. Het jasjes werd zelfs eerder geleverd dan aangegeven. Helemaal goed.

Was blij met mijn aankoop maar...

De rits van mijn broek is nu al stuk :-(. Hoop dat ze ook klantgericht zijn,

Mooie winkel met veel betaalbare kleding

Prettige winkel in Zwolle zuid, je wordt er fijn geholpen. Veel keuze en de maten gaan t/m 48!

Fijne winkel met veel keuze en een goede service

Fijne winkel met veel keuze en een goede service

Fijne damesmodezaak, prima prijzen

Fijne zaak, vriendelijke medewerkers, goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik vind er eigenlijk altijd wel iets leuks! Gelukkig ook voor de niet zo jonge dames bij wie het figuur en de verhoudingen nog zo anders zijn.

Goed gegaan,

Gemakkelijk besteld en snel bezorgd.

leuke rok goede lente en staat leuk met een colbert

Superleuk

Erg vriendelijk geholpen, ook met een ruiling. Ga zeker meer aanschaffen bij Norah!

Altijd goede duidelijke service goed op de hoogte gehouden snelle levering

Prima bezorgt en goed in de smaak gevallen

Fijne winkel

Fijne winkel met erg leuke kleding

Je komt altijd met wat leuks thuis

Erg veel leuke kleding

Vriendelijk personeel. Jullie collectie is erg leuk en gelukkig betaalbaar.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Prima prijs kwaliteit verhouding. Eindelijk een jurk die normaal past in maat 44

snelle levering. Artikelen zien er ook zo uit als op de website

Topkwaliteit voor mooie prijsjes!

Ik heb nu inmiddels 4 jurken en leggings gekocht bij Norah en ik ben supertevreden. Jurken zijn netjes afgewerkt en zijn van mooie kwaliteit stof gemaakt. Maatvoering klopt ook goed. Ben heel tevreden. Fijne webshop!

werd prima op tijd afgeleverd

Werd prima op tijd afgeleverd. Kleur was echter niet zoals op de site en reden voor retourzending. Tot op heden nog geen creditnota gehad. Risico van online bestellen. Overigens ga ik graag naar jullie winkel.

.Netjes en snel

Netjes en snel

Altijd goed!

Weer 2 leuke shirts gescoord Bestellen en zeer snelle levering.

mooie kleding voor de moderne vrouw

Wat ik wel jammer vind dat er geen reviews bij de kleding staat. Ik bestel namelijk online.

Op tijd geleverd, netjes ingepakt.

De jurken zitten mooi, wel bij 1 jurk ander materiaal verwacht. Wat ik natuurlijk ook heb kunnen weten tijdens het bestellen van de jurk. De jurken zaten netjes verpakt en de levering was op tijd

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar