leuke kleding, voor een goede prijs

Mooie kleding

Kleding is mooi van kwaliteit en pasvorm tegen een redelijke prijs. Levering duurde wat lang..

Fijne service

Snelle afhandeling online. De levering kan sneller

Goede keus!

Een uiterst vriendelijke verkoopster heeft voor mij een broek besteld, die ik of thuis kon laten bezorgen of in de winkel kon laten leveren, ik had gekozen voor het laatste. Jullie bieden een prachtige service en met de vriendelijkheid van jullie medewerksters verlaat je de winkel met een goed gevoel en kom je ook heel graag terug! Ga zo door!

Snelle levering. Mooi product.

Snelle verzending

Praktisch dat er in de winkel besteld en betaald kan worden.

De service is prima

wacht nog op de bestelling van 5 dagen terug ben ik niet gewend van Norah

Normaal gezien ben ik heel blij met Norah en over het algemeen komen de bestellingen altijd op tijd. Nu heb ik een jas van de monday musthave besteld en je zou zeggen dat die toch wel op voorraad moeten zijn, maar heb dat nog steeds niet binnen. Ook heb ik vorige week een topje retour gezonden en daar nog niets van gehoord. Normaal gezien krijg ik daar een bevestiging van en is dan binnen 2 dagen het geld retour gezonden? Ook daar nog niets van vernomen. Ben een trouwe klant en bestel met regelmaat en ben normaal gezien ook fan van jullie, maar ben nu echt aan het wachten. Had nl erop gerekend het dit weekend te kunnen dragen en dat valt dus vies tegen...

Snelle levering en zeer vriendelijk personeel

In de winkel altijd zeer goed geholpen. Er worden allerlei artikelen aangedragen.

Prima levering

Bestellen gaat voorspoedig en bezorgen ook

Makkelijk bestellen en goede en snelle bezorging

Prima service, snelle levering

Ik werd goed geholpen in de winkel en omdat mijn maar er niet was, bestelden ze in de winkel de goede maat en werd het thuis bezorgd.

Maat niet aanwezig in winkel. Toen online besteld. Zou 3 tot 5 dagen levertijd zijn, maar volgende dag al in huis. Snel gepast. Maat oké, tevreden.

Heerlijke jurk

Een heerlijk jurk die je fijn kan aansnoeren om een mooie taille te creëren. Mooie details aan de voorzijde bovenkant en prachtig bij de mouwen. Het materiaal zou ik in de zomer niet-voorspelde kiezen maar in de winter is het prima. Heel blij met deze jurk voor deze prijs

zeer prettig

ik was in een winkel van jullie in Velp en daar ben ik zeer klant vriendelijk geholpen

Heel goed gegaan

Super snel mijn spijkerbroek ontvangen.

Prima service!

Ik ben heel blij met Norah

Mooie kleding voor een hele fijne prijs

Slecht

Heb contact met jullie gehad over door jullie verkeerd bestelde jas. Ik zelf heb dat opgelost. Klacht bij klantenservice gemeld. Maar geen antwoord op gekregen. Filiaal Nieuwegein heeft ook mail gestuurd naar klantenservice en ook daar geen reactie..... En nog een zeer vreend iets...beoordeling kan niet verhuurd worden zonder een ster aan te kruisen,

Service en vriendelijkheid mee verpakt bij mijn online bestelling!!

Ik ben zeer tevreden met de service en vriendelijkheid die Norah uitstraalt.

Top bestelling

Thuis vezorgt door een hele Fijn persoon

Leuk personeel goede advies

Ken het personeel heb zelf 18jaar bij shoeby gewerkt vind het erg leuk om nu mijn klantjes nu mij te helpen en hebben veel van mijn vroegere advies geleerd kom er erg graag. Bladel doet het erg goed gr helmie van gerwen

Ze zijn friedeluk

Ze helpen je goed bij norahen ze zijn klant wriedekuk

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar