Altijd prijs bij Norah

Ik slaag bijna altijd bij Norah. Leuke kleding voor een leuke prijs. Ook altijd leuke aanbiedingen. Vanaf het begin een trouwe klant in Zevenaar.

Heel positief

Ik kies de bestelling en binnen enkele dagen heb ik de gekozen kledingstuk binnen Pas een keer terug moeten sturen

Een fijne winkel

Ik kom veel in de winkel in Blerick en de verkoopster zijn echt super ze helpen je heel goed ik ben super tevreden gr Hennie

Ik vind Norah heel leuk en heeft kleren die modieus zijn. Personeel ook altijd vriendelijk

Zie boven!

In de winkel super, klantenservice mwa

In de winkels wordt ik altijd erg goed geholpen. Wat mij erg tegenvalt is het feit dat in het boekje van weken geleden kleding staat die nu. Og niet te krijgen is. Antwoord klantenservice: dan heb je nig wat leuks tegoed vond ik belachelijk. Dan heb ik wat anders al gekocht. Een antwoord op de vraag waarom het zo lang duurt krijg ik niet.

Leuke kleding & uitstekende service

Snel geleverd! Leuke kleding ook voor dames met een wat grotere maat. Aangenaam geprijsd ook, kwaliteit en pasvorm zijn prima in orde. Extreem snelle behandeling van een retour: op donderdagmiddag naar de winkel gebracht, ‘s nachts al een mail dat de retour ontvangen was en op vrijdag om 12 uur was het geld weer teruggestort. Ik ben dik tevreden!

snelle en nette levering

Heb al veel uit de colectie gekocht bij jullie zowel in de winkel als online bevalt me prima ben blij met Norah .

gewoon weg geweldig

rustig thuis iets uitzoeken, bestellen en het wordt thuis bezorgd binnen drie werkdagen. super!!

Was goed

Het was een georganiseerde besteling

Makkelijk te beatellen

Snel besteld maar helaas 3 dagen moeten wachten op t artikel. Maar pasvorm jeans was perfect!

Persoonlijk,leuk

Ik ben goed geholpen,die mevrouw heeft mij goed geadviseerd.Een heel prettige ervaring.Ik ga zeker terug!!!!

Mooie kleding ook in grote maten

Al een aantal keer besteld, keurig geleverd. Mooie kleding voor een betaalbare prijs én ook in grotere maten. De pasvorm vindt ik keurig en vindt ik persoonlijk zelfs vaak aan de ruime kant. Broeken bestel ik persoonlijk zelfs een maatje kleiner. Erg tevreden over het assortiment. Weer eens wat anders dan de standaard prints.

Superleuke blouse

De blouse is echt superleuk. De blouse is aan de ene kant stoer en de andere kant klassiek met die ruches aan de mouwen. Ik vind het een super aanwinst.

Goede service en kwaliteit

Mijn bestelling werd direct bevestigd, dus dat gaf gelijk een veilig gevoel, mijn bestelling zag er ook netjes uit.

De bestelling ging makkelijk

Ik weet mijn maat . Alleen de kleur viel lichter uit dan ik verwacht had. Ik had de kleur meer donkerder blauw vetwacht.

Bestellen binnen een paar dagen

Een fijne site en leuke kleding.

Prima service snelle levering

Heerlijke winkel fijn in de winkel maar ook online alles goed geregeld aardig personeel tot gauw groetjes Jessica

mooie kwaliteit, snelle levering en de retour service is prima

Veilig, snel en gemakkelijk

Super tevreden over mijn bestellingen bij Norah. Je kunt er voor kiezen om de bestelling op te halen in de winkel (handig als je over de maat twijfelt, kun je gelijk passen en evt weer achterlaten als het niet goed is) of thuis laten bezorgen. Veilig, snel en gemakkelijk!

Levering

Makkelijk om te bestellen en super snel geleverd.

Goede service Had laats een spijkerbroek die scheurde bij de lusjes . Belde met Norah kon de broek zo terug sturen . En kreeg binnen enkele dagen het geld al op mijn rekening . Top

Super meedenken

Elke keer als ik in de winkel ben word ik erg vriendelijk ontvangen. Er wordt zeer goed en proactief mee gedacht. En elke keer weer met voor mij verrassend uitkomst kwa stijl en kleuren.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar