Heel prettig

Bestelling altijd goed geleverd en de retourhandelingen verlopen snel en correct.Heel prettig om bij Norah online te winkelen.

Was gezegd binnen 4 OF 5 werkdagen, maar hij was er al de volgende dag, top

Top en altijd apart

Leuke prints, maatvoering klopt

geweldig!

Het jasje/blouse was uitverkocht in mijn maat. en toen ging de verkoopster opzoeken in de computer waar het artikel nog in voorraad was ..gelukkig was hij nog op voorraad en heeft ze deze bij haar filiaal laten komen. Kreeg via mail binnen dat het er was Top! goeie service

Heel mooie kwaliteit afgewerkte kledij past mij heel goed .Goed levering zoals beloofd

Snelle en goede service! Mooie kwaliteitskleding voor een kleine prijs.

Snelle en goede service! Mooie kwaliteitskleding voor een kleine prijs.

Vond de dames in Apeldoorn beter dan in Deventer!

Top service!

Onverklaarbare vlekken in een nieuw, ongedragen jurkje werd zonder probleem retour genomen en online een nieuwe besteld. Norah Gorinchem. Bestelling was snel binnen en keurig afgehandeld.

Het verwachtte ontvangen

Kledingstuk past goed en ziet er netjes uit

Goed, erg goed.

Contact in vooral de winkel in Wageningen is fijn!

Voel me prettig in de kleren van Norah

Mooie kleding

De kleding wordt netjes verpakt en snel verzonden. De kleding zelf is betaalbaar en van goede kwaliteit.

lekker snel en precies wat ik gehoop had, alleen die bezorgkosten vond ik wel jammer.

in de winkel een blouse gekocht, maar deze bleek bij thuiskomst aan de achterkant "doorgelopen" kleuren te hebben...dus teruggebracht. De winkel had mijn maat niet meer op voorraad, dan maar online besteld. Wel jammer dat ik daarvoor extra bezorgkosten moest betalen.., maar ophalen in de winkel en daarvoor 35 km. rijden vond ik ook niet echt kostenbesparend. In dit geval - blouse had productiefout, had niemand in de winkel gezien- was het consument vriendelijker geweest als ik de verzendkosten niet had hoeven te betalen.

Snelle en nette levering

Alleen maar positief

Ruime keus en snelle levering

Super goed

Mooie kleding goede kwaliteit en super service

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik ben altijd ontzettend blij met Norah! Leuke kleding, goede pasvorm en goede kwaliteit. Maar ze hebben wel vaak snel wisselende en verschillende aanbiedingen, waardoor ik de korting vaak mis loop. Dat is wel wat jammer.

Leuke winkel en snelle goede service

Leuke kleding ,leuk personeel

Word altijd leuk geholpen, leuke kleding voor een leuke prijs!

Zeer tevreden met kleding van Norah, snelle service

Prima, snel, netjes

Prima, snel, netjes

Heerlijke pasvorm en mooie broeken

Zitten echt perfect

Snelle levering. Goed geregeld bij terugsturen. Snel je geld teruggestort.

Klantvriendelijk personeel die bereid is samen te zoeken naar een leuke outfit. Komt Norah ook in Brunssum? Zou een mooie lijstje zijn voor deze winkel. Prijsgunstig voor de klanten

Correct geleverd

Snelle en correcte levering