Geweldig!!

Bestelling gedaan via de site. Betaling via Ideal. Pakketje was er heel snel ondanks de mededeling in deze Corona tijd. Keurig verpakt. Alle kleding keurig verpakt en prima pasvorm dus....... GEEN RETOUREN Kortom geweldige ervaring!!! Tot de volgende order!!

Fijn personeel goed geholpen

Alles prima

Mooie jurk, zit goed.

Mijn bestelling snel en leuk ingepakt ontvangen.

Blij mee

Snel geleverd en alles goed

Hele fijne winkel met vriendelijje verkoopsters

Goed!

Had t beter thuis kunnen laten bezorgen, dan in de winkel... hahaha... weer wat andere leuke dingen er bij aangeschaft.

Perfecte bezorging

Perfect gegaan, gekregen wat ik besteld heb, sneller dan verwacht.

Goed en snel geregeld

Mooie, goede kwaliteit en betaalbare kleding

Iedere week mooie trendy kleding. Veel keuze in kleding. Goede kwaliteit en betaalbaar. Snelle levering van de kleding. Ziet er altijd goed en met zorg ingepakt uit. Fijne mensen, geven goede en eerlijke adviezen. Ik ben erg tevreden.

Super tevreden

Goed !

Leuke kleding, jammer dat je bij de webshop niet achteraf kan betalen.

Goede service vriendelijk personeel.

Leuke kleding, prima prijzen

Duidelijke webshop, snelle levering, top!

Super snelle bestelling, paste ook goex

Mooie rok, die de ene dag besteld en de volgende dag al geleverd. Prima service

Leuke kleding leuke prijsjes en superlief en eerlijk personeel

Snel en goede service

Snelle levering en fijn met retouneren in de winkel

Snelle levering.

Norah levert de bestelling netje verzorgt en snel bij je thuis. Ook als je bestelling niet goed is wordt het snel en netjes afgehandeld.

Goed op tijd bezorgt en goed verpakt

Hoi, Mijn ervaring is goed . Netjes op tijd geleverd. Groeten m v geffen

Prima snelle service ook met retourneren!

Snelle levering, vlotte retour afhandeling. Duidelijke gemakkelijke site.

Voor herhaling vatbaar!

Makkelijk bestel proces online en snelle levering.

Ruilen niet mogelijk

Levering prima. Geen opmerkingen. Alleen heel spijtig dat ik alleen kan retourneren en niet kan ruilen. Dat belemmert mij om nogmaals te bestellen. Mijn ervaring is dat ik nml dingen aan kan bij norah variërend van maar 38 tot en met 44. Daarom nooit een goed inschatting van de maat te maken. Oplossing is om meerdere maten te bestellen maar dan heb ik ineen keer veel kosten. Bij de mogelijkheid achteraf betalen zou ik daarvoor kiezen maar ook dat kan niet.

De maat valt normaal

Parelweg 3a