Klantenservice helemaal prima

Winterjas gekocht, leuk, gepast, prima. Maand later le moment suprême, zou de jas aantrekken, werkt de rits totaal niet mee. Een rits omhoog, maar middenin los, onderste rits wilde geen kant op. Klantenservice gecontact en ondanks geen bon, gewoon mogen ruilen. Supersnel geregeld.

Super winkel Super prijsjes Super bezorging Super winkel

Fijne kleding.

Mooie kleding. Fijn om te dragen. Leuke mensen in de winkel.

prachtige kleding

in de winkel veel keus elke keer weer wat anders sommige kleding is wel snel weg dat is soms jammer misschien wat meer voorraad

Nette en snelle levering

Snel en goed

Mooie kleding, voor een goede prijs. Snelle levering.

Gemakkelijk en overzichtelijk

Ik heb het product via internet besteld. De website was overzichtelijk en de bestelling makkelijk te doen. Via e-mail werd ik op de hoogte gehouden wanneer de bestelling is verwerkt het product door Norah is verzonden. De verwerking was sneller dan aangegeven. De mails van waren vriendelijk en gaven goede informatie.

Erg tevreden

Goede hulp bij het kiezen van maat en model.

Kom regelmatig in Zwolle zuid bij Norah. Fijn personeel altijd hulpvaardig en bovenal een eerlijk advies

Top verkoopsters. Goede sfeer. Leuke betaalbare kleding Koperwiek top.

Snel en goed digitale communicatie.

Snelle levering en snelle afhandeling van retour en crediteren. Super!

Ik ga altijd naar Norah in Deventer, zo vriendelijk en behulpzaam personeel , niets is voor ze te veel , hier kunnen een hoop winkels nog een voorbeeld aan nemen. Verder bestel ik veel via de site , altijd goed en nooit geen problemen mee gehad , ga zo lekker door. Gr ,

Goede service en snelle levering ook in winkel klantvriendelijk.

zelfde als hier boven

Heel goede ervaring.

Heb een fijne en goede ervaringen met norah online.

Heel goed door de verkoopster van Norah HHW geholpen. Ze werkte er nog maar net. Grote pluim voor haar.

Super snel

Zeer netjes en mooi

Voortaan alleen online shoppen!

Ik heb de ervaring in de winkel (Brusselse Poort Maastricht) bij het ophalen van mijn bestelling voor de zoveelste keer als niet prettig ervaren! Ik heb geen flauw idee wat er mis is met het personeel in de winkel maar de vriendelijkheid is VER te zoeken! En dan vinden ze het gek dat klanten alleen online shoppen...?

zeer goed

Op tijd bezorgd! Juiste maatvoering

mooi print en weer snel geleverd.

De bestelling ging weer gemakkelijk en was weer snel binnen. De print was weer leuk en de stof heerlijk zacht om te dragen. Kortom weer geweldig.

Vlotte afhandeling

Prima winkel en betaalbare kleding is

Het is een mooie winkel en je word netjes beleeft geholpen

Prachtige kwaliteit

What you see isxwhat you get, echt, zoals op de foto, zo komt het ook binnen. Prachtige mode, voor een betaalbare prijs!

super

Ik was in mijn norah winkel in Barneveld. Daar hadden ze mijn jurkje niet. De verkoopster zei dat ze het online kon bestellen voor mij. Op mijn vraag of mijn bestelling er voor het weekend was dacht ze van niet, maar mijn bestelling was al op vrijdagmiddag binnen. Ik had zondags een etentje en kon het jurkje daar naar toe aandoen. Geweldig!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar