Slechte ruilservice

Kon mijn bestelde broek niet ruilen in de winkel naar maatje kleiner. Kon alleen zonder de korting.

Goed, en snelle levering

Er is altijd wrl iets wat ik mooi vind. Prijs kwaliteit is zeer goed

Past perfect

Top verkoopsters

Top verkoopsters.,helpen waar nodig is., Weten,precies wat het beste bij,je past.

perfecte service

Alles was perfect geregeld alleen maar betalen en wachten op de mail wanneer we het af konden halen.

perfect behandeld

begrip en goed opgelost

Mooie kleding en goede levering

Super service

Heb kleding terug gestuurd maar kreeg geen mail van bevestiging van ontvangst en geen mail dat het geld terug was gestort

Valt tegen

Het verwerken van retour duurt lang.

Na een vraag via mail...nooit geen antwoord

Prijs produkt/kwaliteit prima Communicatie via mail slecht.

top

hele snelle levering zeer tevreden

Super blouse

Mooie blouse en vest. Precies als op foto. Met leren legging supper mooi en elegant.

Leuke tuniek besteld. Goede pasvorm en een fijne stof.Alleen jammer dat ik elke keer verzendkosten moet betalen.

Snel geleverd , helaas maat niet goed maar heel fijn dat je het in de winkel gelijk retour kan geven.

Altijd fijn zowel in de winkel als via de site.

Fijne winkel,mag er graag kopen

perfect

ik beveel dit echt aan

Super goed gegaan

In Tilburg gekocht goed geholpen maar een maatje kleiner dus door gestuurd naar oosterhout

Keurige afhandelen van retourzendingen en snelle terugbetaling Wel jammer dat er soms van de maandagaanbiedingen weinig voorraad is al een paar keer gehad dat het produkt om 9 uur al uitverkocht was. Hopelijk komen jullie meteen filiaal dichterbij zodat ik watvaker een winkel kan bezoeken Met Corona is het ov ook geen lolletje

Prima jas!

Voldoet aan mijn verwachtingen!

Mooie bestelling

De bestelling was goed en snel geleverd. De bestelling is van mooie kwaliteit En de maten waren goed.

Alles perfect

Goede ervaring

Prima kwaliteit, prijsverhouding!

Regelmatig een nieuwe moderne outfit voor een prima prijs.

Snel en correct

Xx

Altijd op tijd, prima verzorgd

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar