Uitstekend geholpen

Wert adequaat met mijn probleem geholpen

Super!!

Je wordt er super geholpen. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Super snelle levering en netjes verpakt!

Super snelle levering en netjes verpakt

Bestel al wat jaartjes erbij blind en kom jullie winkels overal tegen, mijn halve kast hangt met Norah, dus een zeer tevreden klant tevens afgelopen week de jas kunnen omruilen in filiaal Houten ivm weeffout, Super geholpen ;)

Heel goed en snel bezorgd

Superbehulpzaam personeel en goede sfeer in Geldrop

Ik kom regelmatig in jullie winkel en Geldrop.Wat een SUPER team staat daar.Ik ben best moeilijk wat betreft kleding maar deze dames zorgen altijd dat ik met een volle tas naar huis ga. Misschien nog een tip voot Norah zelf:wat langere tops en truien.

Super vooral de gezellige winkel in Hengelo.

Bij mij hangt voornamelijk kleding van norah in de kast. Ben heel blij dat het norah geeft. Verheug me altijd de winkel in Hengelo met de Leuke verkoopsters met kennis van zaken te bezoeken. Altijd een feestje. Zijn er niet veel van. Bedankt Norah.

Tijdige levering

Op tijd bezorgt. Af te halen in de winkel waar ik hem had besteld. Jammer dat je niet achteraf kan betalen. Passen in de winkel en dan kijken of je hem echt wilt

Ondanks de drukte van de vriendinnen dagen mijn bestelling toch binnen 2 dagen binnen

1e keer in de winkel wat besteld. Was beetje huiverig omdat ik vooraf moest betalen, maar dikke pluim. De volgende dag was het er al.

goed en snel geleverd.

Bestellen ging snel. Jammer dat je kleding niet kosteloos thuis kan worden bezorgd.

geweldig

het wordt gelijk besteld en je kunt het bij het filiaal ophalen top

De volgende dag al geleverd

Heel blij mee

Alles super

Voor het eerst zo een bestelling gedaan, daar de maat niet meer in de winkel was. Vond het top

Snelle goede service en leuk winkelpersoneel

Wat een enthousiasme in de mails

Ik bestel veel online, maar heb nog nooit zulke leuke mails gehad. Wat een enorm leuke schrijfstijl! Complimenten!

Bestellen top, retour onduidelijk qua tijd

Ik heb een jas besteld, deze was niet goed ivm mouw niet goed vastgezet. Teruggestuurd maar weet niet wanneer ik het geld terug krijg. Verder prima winkel hoor! Mooie kleding voor een prettige prijs.

Super vlotte bezorging

Snel en makkelijk bestellen. Mooie kwaliteit kleding voor een leuke prijs. Super blij met mijn aankopen!!!

Super snel gelevert ,ruime keuze

Kwaliteit voor een lage prijs en goede service

Fantastische winkel

goede winkel (web) met goed personeel Veel keus en betaalbaar

Vriendelijk behulpzaam en goede prijs/ kwaliteit verhouding

Heel fijn

Parelweg 3a