fijn dat t zo snel werd geleverd in mei moest ik bijna een week wachten nu zo snel super

Perfecte pasvorm!

Ik ben echt zo blij! Ik heb eindelijk na jaren zoeken, op aanraden van een vriendin, een kledingmerk gevonden wat mij zeer goed past. De stijl van de kleding is ook echt helemaal wat ik echt leuk vindt. De prijzen zijn ook zeer betaalbaar, waardoor je bijvoorbeeld toch net dat ene blousje erbij koopt. Ja, ik ben echt helemaal blij.

Altijd op tijd bezorgd en keurig ingepakt

Super goed

Helemaal prima!

Snelle levering, geleverd als besteld, goede communicatie.

Snelle service en na een dag al geleverd toppie

Werd goed geholpen door het personeel

Snelle levering , altijd tevreden goede kwaliteit

Ik kom al jaren bij norah en koop in geen andere winkel meer kleding maten kloppen altijd elke week nieuwe collectie zeer verslavend

Purmerend, Vriendelijk personeel, behulpzaam, goed geholpen. Fijn om te komen.

Het verloopt altijd correct.

De bestelling verloopt altijd netjes en soepel en in de winkel wordt ik altijd heel vriendelijk en behulpzaam geholpen. Als het nodig is denken ze met mij mee. Ik vind het erg fijn om bij Norah mijn kleding te kopen.

Prachtig

Helemaal blij in alle opzichten

Jas was niet in mijn maat, een behulpzame verkoopster heeft mij geholpen om de te bestellen.

Mooie kleding voor een prima prijs.

Altijd volop keuze en de prijs is altijd goed.

Makkelijk te bestellen.

Bestelling via internet is makkelijk. Laten leveren in de winkel. Daar zit wel een aantal werkdagen tussen. Verder prima.

Het pakje was er snel. Zat netjes verpakt. Zag er uit zoals op de site.

Correct

Track en trace en super snel geregeld.

Alles klopt.

Als ik wat bestel komt het snel, bij niet goed met een week geld terug.

Altijd goed

Wordt altijd perfect afgehandeld. Het personeel in de winkels zijn altijd vriendelijk en behulpzaam!

Snelle verzending, maar retour afhandeling kan verbeterd worden

Mijn bestelling was binnen een werkdag al binnen bij winkel (filiaal). Helaas kon 1 van de 2 artikelen die ik retour deed niet direct financieel afgehandeld worden in de winkel. Het geld zou via kantoor teruggestort worden, wat uiteindelijk 6 dagen (!) duurde. Dit retourproces kan verbeterd worden.

mooie winkel goed gezellig en aardig personeel

mijn maat was niet in de winkel besteld via de zuil in de winkel volgende dag was het er al mooie kwaliteit kleding voor een betaalbare prijs

Kom graag in de winkel.

Ik kom graag in de winkel Lisse. Ik vindt het aak wel lastig als je wat gekocht heb. En dan in de week erna een aktie is. Dan kan je weer terug en orde het geregeld,maar dat is lastig. Maar blijf doorgaan koop graag de kleding bij jullie. Groetjes Tonnie

Geweldig!!!

Ik kan bij Norah heel goed slagen en voor een betaalbare prijs.

heel goed

leuk geholpen vlotte verzending

Norah 'makes me smile'

In de winkel in Beek word ik altijd geweldig ontvangen en geholpen. Supermeiden daar! Dat mogen ze ook echt een keer horen. Als mijn maat niet in het rek hangt, kleden ze een pop voor me uit. Is die ook niet op de pop of in het magazijn aanwezig, dan bestellen ze het. En dat was de volgende dag al aanwezig trouwens. Ik ben dol op de kleding van Norah. Mijn kast is gewoon Norah :) Niet alleen de inhoud van jullie tassen, maar ook de inhoud van mijn kast 'makes me smile'. En dat komt door de meiden uit Beek met hun superadvies. Niets is ze te veel of te gek en alles doen ze met een enthousiaste glimlach.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar