Heel goed en vriendelijk geholpen.

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen in Veenendaal!!

Tevreden

Ik bestel graag bij Norah. Hoewel ik vaker iets zou bestellen als er geen verzendkosten betaald hoefde te worden... Ik heb de collectie van Norah vaak bij vriendinnen aanbevolen. Ook zij zijn heel tevreden en zeggen hetzelfde over de de verzendkosten... Leuke collectie en voor ieder wat wils..

Altijd snelle bezorging goede kwaliteit

Al vanaf t begin trouwe klant koop nog maar heel zelden iets bij andere winkels

Klantgericht. Goede service

Ontvangt bestelling snel. En ook makkelijke retour.

Super snelle levering

Snelle levering en alles valt precies volgens maat

Uitstekende service

In de winkel bestelling geplaatst omdat de juiste maat er niet was. Medewerker was heel vriendelijk en behulpzaam. Artikel kon ik na 3 dagen ophalen in de winkel. Ik kon het passen, kreeg advies, en werd fijn geholpen. Artikel al een paar keer met veel gedragen.

Vreselijk personeel Norah Enschede

Heel onvriendelijk bokkig personeel met name ene Shelly, en in mijn omgeving meerdere mensen met klachten over Norah Enschede. Als je iets besteld hebt en het is niet goed genaaid beweren ze gewoon “ dat hoort zo” nee echt, geen goed woord meer over voor die dames, ik kom er nooit meer terug,!!!

keigoed

ik slaag altijd goed in alles wat ik zoek en het is betaalbaar ga zo door super.

Super!!

Ik vindt het altijd heel prettig om in de winkel rond te kunnen 'sneupen' en bijna altijd ga ik met iets naar huis! Ook via internet bestel ik regelmatig en ik ben heel blij met al mijn spulletjes die ik in de tussentijd aangeschaft heb.

Leuke kleding voor weinig geld.

Kan altijd wel wat leuks vinden in jullie winkel. Vind alleen heel jammer dat jullie weinig kleding verkopen waar katoen of viscose in verwerkt zijn. Het is heel veel polyester.

Gezellige en leuke goede ervaring.

Prima geregeld bij Norah.

Een fantastische ervaring

Het was de eerste keer dat ik in deze zaak kwam. Eigenlijk uit nieuwsgierigheid. Werd op een heel vriendelijke manier benaderd en legde uit dat ik voor het eerst kwam. In eerste instantie dacht ik dat er niet veel was waarvan ik dacht dat het niet geschikt was voor mij, maar de verkoopster nam me mee en liet me dingen zien, die ik wel mooi vond. Om een lang verhaal kort te maken: Ik geen met een broek, een blazer, een half lang jasje (knooploos) en een shawl naar huis. Heel tevreden. Ben er al een tweede keer geweest en heb het de nodige kledingstukken gekocht, geholpen door dezelfde verkoopster. Kledingstukken gekocht, die ik zelf in 1e instantie niet zou kiezen en waarmee ik nu trots rondloop en zelfs anderen uit mijn omgeving hun waardering voor uitspreken! Dus: een zeer tevreden klant!

Super leuke broek

hoge elastische band, zit lekker! Mooi materiaal & toffe kleur

Mooie kleding voor betaalbare prijs

ik kan zelf niet naar de winkel en via de website kan ik toch uit n ruime keuze mn kleding uitzoeken. En t ziet er altijd net zo mooi uit als op de site. En de maat klopt altijd, een kledingstuk valt zelden groter of kleiner uit dan je normaal hebt

Service top, maat klopt altijd

Heel blij met de mooie kleren in maar 46, elke maand toffe nieuwe outfits. Een echte aanrader!

Too

Supermooie zachte jas en goede service

goede service

fijn dat mijn bestelling vlug in de winkel afgehaald kon worden.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering. Top!!!

Snel geleverd, voldoet aan de verwachtingen. Leuk dat er een kadootje bij zat

Balen als je net besteld hebt komt de aktie

Net jas besteld komt vandaag aktie voor gratis sjaal en muts jammer.

Snel en.goed verzorgd ook.nadat ik toch iets terug moest sturen was alles snel geregeld.

Super geregeld vanuit de vestiging in Houten

Dikke pluim voor het personeel in Houten. Aardig,behulpzaam en niet geheel onbelangrijk in deze tijd Corona proof

Altijd blij met Norah

De kleding zit altijd netjes en blijft goed! Blij dat je er ook kan shoppen met een maatje meer.

Top winkel Mooie collectie Steeds weer iets nieuws Leuk Hip ook voor de grotere maten . Helemaal top

Prima in orde.

Parelweg 3a