levering ging super snel

super snelle levering

Alleen jammer dat er bezorgkosten worden gerekend als je klant bent

Als netjes

Bij Norah bestellen is met paar dagen geleverd. Is nog nooit tegengevallen. Leuke acties. Zie altijd uit naar de maandagdeal.

Snel en makkelijk

Zeer positief, zal het zonodig de volgende keer zo weer doen

Snelle levering bij bestelling in de winkel.

Op woensdag besteld in de winkel in Weert, vrijdag mijn bestelling al opgehaald in Roosendaal, ondanks de drukte van de vriendinnendag korting. TOP!

Bestellen is gemakkelijk en snel geregeld. Alles goed verzorgd.

1ste keer werd mijn bestelling heel snel geleverd. Volgende keer duurde het iets langer maar kwam door drukte met de 20% korting. Ben verder erg tevreden.

Heel erg goed

Ik vindt het hele fijne winkels kan altijd wel iets leuk vinden .Toen ik n wat grotere maat had en nu ik een paar maten kleiner heb. Ik zou het wel fijn vinden als de winkel dichter bij was . Ga nu steeds naar best uden zou heel fijn zijn.

Leuke herfstcollectie

Een jas en trui besteld , en 2 dagen later ontvangen. Was zeer klein verpakt, dus trui en jas gekreukt. De kleur van de jas was iets feller van kleur dan verwacht, maar viel niet tegen, dus wel gehouden. Voor ik de jas wilde dragen , moest ik hem eerst met stoom van de kreuk ontdoen. Verder een leuke en praktische herfstjas.

Zeer goede levering!!

Zeer goede levering en service!!!

Word heel goed geholpen

Netjes en op tijd geleverd in norah winkel.

Super mederwerkers

Super koop daar graag lieve medewerkers eerlijk als iets niet staat dikke pluim

Fantastisch. Goede kwaliteit, prijs en service.

Netjes en snel bezorgd

Alles was netjes verpakt.

Uitstekend goede service ervaren !!

Als heel goed misschien iets meer voorraad in de maat 46-48. Te snel uitverkocht.

Gemakkelijk te bestellen en supersnel geleverd

Gemakkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis! Top

Betaalbaar en snel binnen

Superleuke jurk. Leuke prijs. Leuke aanbiedingen.

Alles goed

Prima.

Goed, snelle levering.

Mooie kleding voor een betaalbare prijd

Ik slaag altijd, ook als ik niets nodig heb :-)

Super snel geleverd, mooie korting

Jassen kwamen geheel volgens planning ook al was t druk vanwege vriendinnendag

Prima betaalbare kleding!!

mooie stoffen en originele kledingstukken

Meestal ben ik tevreden. Soms is de maatvoering onzeker. Ik heb recent een blouse gekocht waarvan de maat zeer veel te groot was. De mouwen waren goed, maar het lijfje vaneen maat 48 leek wel 54. Ik maak hem zelf iets nauwer, omdat ik het wel een mooie blouse vind. Voor de rest ben ik niet ontevreden. Wel moet ik op de maat kunnen rekenen, anders wordt ik onzeker.

Ik ben erg tevreden over de kleding. Goede kwaliteit en niet al te duur.

Netjes behandeld online in de zaak besteld en na 2 dagen al gearriveerd top

Zie boven