Geweldig!

Zowel in de winkel als online bestellen super goede service! In de winkel hele gezellige en aardige verkoopsters! Echt een aanrader om naar toe te gaan!

Goede en snelle levering

Heel erg goed

Kleding leuk, afspraken worden nageleefd Sc h makkelijke prijzen, Leuke acties.

Mooie betaalbare collectie

Ik ben erg tevreden over de betaalbare collectie mooie kleding bij Norah. Echt een aanrader.

Fijne winkel,met vriendelijke verkoopsters

Altijd goed slagen. Leuke kleding voor een leuke prijs!! Vriendelijke en behulpzame verkoopsters. Ga altijd in Geldrop naar norah! Ik ga er nooit zonder iets nieuws naar buiten!! Een aanrader!

Heel snel en goede service

Geweldig !

Shop graag bij Norah online ... mooie kwaliteit prijs verhouding

Leuke kleding

Leuke moderne kleding voor niet te veel geld

helemaal goed

prima personeel

Heeerlijke winkel!

Ik shop vaak bij Norah, zowel in de fysieke winkel als in de webshop. Er is altijd wel wat wils en een ruime collectie. Dit jaar voor het eerst mijn winterjas en een regenjas bij Norah gekocht, ik kan niet wachten om ze aan te doen, zulke mooie kleuren Lastiger vind ik het als ik net iets heb gekocht, zoals de winterjas, en de week daarna is er een kortingsactie.

Geweldige kleding en zeer behulpzaam personeel

Ik vindt het een geweldige winkel de kleding zit altijd goed en het personeel hier in Harderwijk is zeer behulpzaam en klantgericht. Geschikt voor iedereen heb zelfs meerdere mensen aangeraden hier te shoppen voor kleding of mee genomen naar de winkel.

zeer goed ervaren

mijn pakket is in goede staat aangekomen en ook heel snel

Mijn bestelling is netjes en snel geleverd. Tot een volgende......

Past perfect

Ben er erg blij mee. Zit ook lekker.

Bestelling was snel binnen

Bestelling was snel binnen

Leuke en (nog) betaalbare kleding. Ben al jaren klant.

zeer tevreden

ik ben tevreden over mijn bestelling en levering

De jas die ik graag wilde was niet meer in de winkel dus heeft de medewerkster hem voor mijn via de webshop besteld Echter toen ik hem wilde passen was de rits defect meteen goed geholpen jas is retour gegaan en met twee dagen was mijn geld terug Ik heb meteen een andere jas besteld en die was er heel snel Dus ik vind de service heel goed

Tijdens de (drukke) vriendinnendagen is het door mij bestelde artikel heel snel geleverd!

Leuke betaalbare mode

Mijn favoriete winkel! Goede pasvorm en steeds weer andere leuke collectie t/m maat 48

Kan beter

Niet helemaal goed ,personeel gezellig heb pas een vestje gekocht, met korting, ga ik het omruilen voor een klijnere maat, duurde zelfs een week. En moest ik ook nog de korting terug betalen vindt ik niet fijn,

Vlot netjes geholpen

Positief

Mooie website, regelmatig nieuwe collectie en snelle levering

Supet

Heel fijn geregeld en ook met het retourneren van het pakketje .En het geld terug storten .

Prima pasvormen!

Parelweg 3a