Mooie kleding En klantvriendelijk de

De naam Norah was voor mij onbekend Een weekje vakantie in Weert Heb ik Norah ontdekt.

Wordt altijd goed geholpen en als de maat er niet meer is bestellen ze het mee

Klantvriendelijk

Goed en snel

Fijn dat je vanuit de winkel de juiste maat kan bestellen, goed op de hoogte wordt je gehouden van je bestelling en een snelle levering, ook vind ik het erg fijn dat ik hem even in de winkel mocht passen voor de juiste maat! Kortom goede service!!

Bij een bestelling kan je het in de winkel ophalen en als het niet goed is in de winkel ook weer terug brengen. Fijn voor als je weet dat je toch niet thuis bent.

Fijn geholpen in de winkel ,vriendelijk personeel .

De maat was er niet maar die hebben ze in de winkel direct besteld ,en de ander dag kon ik het al ophalen .goed op de hoogte gehouden met de mail .

Ik heb niets aan te merken

In de winkel de goede maat besteld en met 2 dagen, kon ik na een mailtje, de blouse ophalen in de winkel. Prima toch.

ben goed behandeld

Hele leuke en betaalbaren kleding ook voor maatje meer!

Ik draag maat 48 en de meeste lange blouses en jurken zijn goed, maar de meeste shirts zijn te kort! Als je een grotere maat draag dan wil je dat het over je buik en je kont valt en dat is bij de shirts niet zo...... ik denk dat jullie meer verkopen als je daar rekening mee houd!

Goede prijs-kwaliteitverhouding en een vlotte levering

Modern, goede kwaliteit en betaalbaar!!!!

In de winkel aardig en vriendelijk personeel.

Goede service vriendelijke en behulpzame mensen

Je wordt altijd goed geholpen niks is te veel.

Pro m a

Pfima...snel...vriendelijk bij ophalen in de winkel

Leuke,betaalbare mode!

Leuk dat er iedere week weer een nieuwe collectie komt is altijd weer leuk om dit op de site of in de winkel te bekijken. Wat wel jammer is dat het ene kledingstuk groot of klein valt dus als je wat besteld dat je het niet achteraf kan betalen. Ook zal ik heel graag een filiaal in Alphen aan den Rijn hebben.

Ik heb twee dagen geleden een bericht naar de klantenservice gestuurd maar geen reactie gekregen.

De klantenservice heeft na een klacht over een ondeugdelijk product helaas nog geen contact met mij opgenomen.

Vouchers zijn onoverzichtelijk en misleidend

Net na de overgang van spaarsystem ontvang ik een mail waarin staat dat ik3 cadeaus krijg. Dit gaat dmv vouchers. Er blijkt echter maar 1 keuze te zijn en wil ik snel weer bestellen heb ik verder pech. Oude spaarsysteem was veel eerlijker/leuke

snelle bestelling, slechte klantenservice

De bestelling en de bezorging van mijn regenjas ging snel. De beloofde 15% korting heb ik niet gekregen. Eerst kwam de korting steeds niet in beeld. Na appen met de klantenservice bleek dat de korting pas aan te vinken was op de afrekenpagina. Nadat ik ik daar wel de kortingscode had aangeklikt, is die vervolgens niet verwerkt. Op mijn mail naar de klantenservice om alsnog de korting te ontvangen, kreeg ik de melding dat ik dan weer jas moest bestellen. Ik zou geen bedrag achteraf ontvangen. Dat valt me zwaar tegen van Norah.

Teleurgesteld

Verkeerd artikel geleverd

Heel tevreden, leuke artikelen.

Ik ben heel tevreden over Norah, leuke artikelen voor een prettige prijs.

Snelle levering, goede service

Fijne winkel om zowel fysiek als online te shoppen. De bestelling had ik gedaan nav de Monday Musthave actie. Veel keus in maten en leuke combi’s. Ik kan mijn hart ophalen in deze winkel, al is dat niet zo fijn voor de portemonnee ;) Ik wordt heel erg hebberig van al die leuke kleding!

Zeer slecht

Een kapotte jurk ontvangen dit 2 maal gemeld middels e-mail en er wordt gewoon niet op gereageerd

snelle levering en gedeelde retour zending snel terug gestort.

Geweldige winkel

Gisteren bij Norah geweest. Geweldig geholpen door een vriendelijke dame! Leuke mode voor een betaalbare prijs!

prima!

snelle bezorging en snelle afhandeling bij retourneren in de winkel!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar