Geweldig jurkje comfortabel

Mooi jurkje ook na het wSsen heerlijk comfortabel.

Zeer positief

Goede dienstverlening. Aantrekkelijke prijs. Vriendelijke medewerkers

Leuke behulpzame mensen

Jammer dat assortiment meer op de oudere vrouw is gericht. Terwijl jullie ook juist voor wat jongere vrouwen ook zeer leuke kleding hebben.

Top bedrijf

perfect en altijd leuke acties

Netjes en correct bezorgd

Netjes en geen lange wachttijd

Betaalbaar en snel bezorgd!

Betaalbaar,super mooie kleren en van deze tijd. Levering is ook snel.

Prima producten en uitstekende bezorging

Prima producten, goede kwaliteit, fijne koopervaring zowel online als in de winkel in Turnhout

Snel besteld andere dag in huis super

goede service

snelle en gratis levering

Altijd prettig geholpen

Al mijn ervaringen zijn goed zowel op de site als in de winkel.

Een mooie site.gezellig.prima levering en snelle retourservice.prijsvriendelijk.

Besteld in de winkel super geholpen

2 dagen laters was mijn bestelling er. Top

Super leuke jurk voor een super leuke prijs.

Ik ben goed geslaagd samen met mijn schoonzus voor de trouwerij van ons nichtje. Gewoon in 1 winkel alles. Alleen was mijn maat er niet in de winkel dus in de winkel online besteld en binnen 2 dagen binnen. Fijn....

Goeie ervaringen Prijs kwaliteit is goed

vanuit de winkel besteld.Vriendelijk geholpen, fijne service en snelle levering.Wat mij betreft.....kan niet beter.

Fijne winkel , goed service .

Duidelijke site, en snelle levering

Goede service!

Snelle terugbetaling

Snel en behulpzaam

Snel,accuraat en behulpzaam!

Slechte retour service

In de winkel online een trui in een grotere maat besteld,moest wel meteen afgerekend worden. Helaas kwam de bestelling in mijn spambox terecht. In de winkel de trui gepassen,helaas vond ik hem niet mooi. Dan maar retour,helaas zit hier een verschrikkelijk systeem achter waar echt iets aan gedaan moet worden. Moest mijn bankgegevens noteren en een handtekening zetten voor retour!!! Want dan zouden ze het retour storten op mijn rekening. Dinsdag in de winkel geweest het is nu vrijdag en er staat nog steeds niks op mijn rekening,echt schandalig. Het bedrag kon ook niet verrekend worden met een ander artikel wat ik kocht. Dus Norah ga iets bedenken wat veiliger en sneller is wat betrekking heeft op de retouren.

Leuke, steeds nieuwe, collectie!

Duidelijke, makkelijke site met goede foto's. Fijn dat de kleding ook geshowd worden, zodat je goed kunt zien hoe een kledingstuk valt. Wat ik wel jammer vind is dat er eerder foto's van dicht bij de stof te zien waren. Dat kon je zie wat voor stof het is. Verder leuke acties, snelle verzending en makkelijk zonder kosten retourneren.

In Epe super geholpen niets was teveel. En terug in Zoetermeer mijn woonplaats precies hetzelfde, weer super geholpen. Kom echt graag bij Norah.

Tevreden

Altijd de goede maat, leuke kleding voor een leuke prijs

Mooie kleding voor een mooie prijs

Ben er vooral blij mee dat er ook kleding in grote maten te koop is. Deze valt goed op maat en ben erg tevreden over de kwaliteit en aanbod. Ga zo door!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar