Prima !

Mijn bestelling is prima op tijd geleverd, bestelling voldoet aan de verwachting.

Wordt altijd vriendelijk geholpen

In de winkel in Hoorn altijd vriendelijk geholpen

netjes geregeld

Prima snelle levering

Heel goed!!!!

top

goede service en kleding

Zeer goede en snelle service

Zeer vriendelijk personeel, die uitstekend advies hebben gegeven

Klantvriendelijk, prijs- kwaliteitsverhouding is okė

Prima klantvriendelijkheid en locatie is okė. Winkel is overzichtelijk

gewoon heel goed

de ene dag bestelt en het de de volgende dag al kunnen ophalen , dat is toch heel goed. Prima service!!!!

snel en correcte levering

snel en correcte levering bij de store.

Eerste kennismaking was prima!

Na advies van vriendinnen ook eens bij Norah besteld. Dat is goed bevallen. Mooie kleding. Vind wel dat alles ruim valt dus van verschillende kleding in een tweede bestelling een maat kleiner besteld. Ook het retourneren in de winkel ging heel makkelijk. Geld stond binnen 24 uur weer op mijn rekening! Top service!!

heel toffe spullen

heel mooi veel keus helemaal content van

Goede en snelle service

Via de online shop een sweater besteld om af te halen bij de dichts bijzijnde winkel. Kon deze binnen 48 uur al ophalen. Leuke sweater voor een leuke prijs en snelle service.

Geweldige kleding. Goed geholpen en leuk punten sparen , voucher . Helemaal goed

Goede kwaliteitsverhouding en kosten

Top merk alleen jammer dat jullie maar tot maat 48 gaan. Jullie broeken passen top alleen is de bovenkleding voor mij te klein

Jammer dat het jasje wat ik gekocht heb erg is gekreukt. Er werd mij verteld dat ik het moet stomen met m'n strijkijzer. Maar het materiaal is van kunststof. Durf het niet aan.

Goede pasvorm en snelle verzending

Nu ik weet welke maat ik bij Norah heb, komt het nog maar sporadisch door dat ik iets moet terugsturen. Enige minpuntje is de mails die ik steeds krijg dat er nog iets in mijn winkelmandje zit terwijl ik het bij wijze van spreke al aan heb.

Pasvorm is vrouwvriendelijk

Echt de blousjes zijn super. Ik heb een beste boezem en ik hoef geen knoopjes vast te naaien en er trekt niets

Prachtig blouse

Prachtig blouse en top service

Prima service kom wekelijks bij norah Fijn personeel.

Helemaal top!

2 maten van iets besteld! 1 maat retour gestuurd binnen paar afgebeld teruggestort

Fijne winkel

Fijne winkel, hele leuke mode voor hele leuke prijzen.

Vlotte levering.

Vlotte levering. In de winkel afhalen is een goede optie. Dan eerst passen en naar huis.

Teleurgesteld

Altijd fijn winkelen. Punten sparen en nu er achterkomen dat mijn punten weg zijn en er een ander systeem is waar ik slechter uit kom. Als antwoord krijgen dat we te groot zijn geworden en dat dat Norah te veel geld kost. Zeer jammer!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar