Mooie kleding voor een mooie prijs

Slaag bij norah altijd wel en het is nog betaalbaar. Kwaliteit verhouding zich prima tot prijs Kom zelf in wormerveer. Topmensen daar

Snelle en goede levering. Netjes verpakt. Geen klachten.

Goed, maar heb 1 minpuntje

Super leuke kleding, heel blij mee. Maar ik heb wel een minpuntje: Ik had een jurk online besteld, maat 44. Was helaas te klein. Toen ben ik naar de winkel in Wageningen gegaan. Hadden ze maat 46 niet. Die konden ze wel bestellen en bij mij thuis laten bezorgen. Wat mij een beetje tegen viel is dat de verzendkosten vervolgens voor mijn rekening waren.

super

vriendelijk personeel. bereid om je te helpen

was in een woord geweldig

personeel daar was behulpzaam ik raad anderen aan en ga binnen kort weer winkelen

Is altijd prima

Bestelling gaat goed in de winkel altijd goed geholpen fijn om bij Norah te kopen .

Mooie kleding paste precies

De service is perfect.

Kom altijd in eindhoven +woensel. Heel vriendelijk en aardig. En ze weten precies wat bij me past.

Super leuke kleding

Super goede service en leuke betaalbare kleding!!

perfecte levering na afspraak

Bestelling in winkel gemaakt Gasthuisstraat Turnhout. Perfect afgerond.

Snelle service en normale prijs!

goed geholpen

vriendelijk personeel

Leuke kledij

Leuke kledij voor een betaalbare prijs. Ik bestel altijd online daar ik geen winkels van Norah heb in mijn omgeving, korte levertijd. Heel tevreden over kwaliteit van de kledij. Wanneer komen er winkels in België?

leuke kleding

leuke kleding, die je niet overal tegenkomt, voor een zeer redelijke prijs. Vlotte prettige service bij het online bestellen en als je vragen hebt krijg je snel en adequaat antwoord!,

Ben zeer tevreden met mijn kleding die ik heb besteld. Eigentijds, goede kwaliteit en dat voor een leuke prijs

Prima kwaliteit, prijs en levering

De blouse voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Prima kwaliteit, zoals vermeld. Maat ook goed volgens tabel. De prijs gunstig, zeker met mijn verjaardagsbon ;-). En de levering was met een paar dagen, dus ook prima.

Heel goede service

Snel en accuraat

Vriendelijk en betrokken personeel. Mooie betaalbare kleding.

Snelle levering.

Goed geholpen bij het bestellen. En een snelle levering

Super!!

Snelle service. Snelle levering ... leuke kleren!!

Betaalbare leuke mode

Norah heeft betaalbare leuke mode ook voor een klein maatje meer (tot en met maat 48). Het zijn geen vormeloze tenten maar leuke vlotte kleding.

Makkelijk en snel

In dit coronatijdperk is het makkelijk om online te kunnen bestellen. Een vlotte levering maakt het compleet.

Mooie betaalbare kleding

Makkelijke website, eenvoudig bestelsysteem, leuk spaarsysteem. Mooie kleding van heel goede kwaliteit. En heel betaalbaar.

Leuke kleding en je word altijd vriendelijk geholpen. Wel 1 dingetje jammer dat het tot maat 48 gaat.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar