Netjes en zorgvuldig

Goed op de hoogte gehouden over de lecering

Fijn en snel geholpen in Berkel en Rodenrijs

Heel aardig personeel

De jurk was teklein in de winkel terug gebracht dat was vrijdags en smaandags al mijn geld terug

Mijn bestelling was dit keer vrij snel binnen

ik vind het normaal best lang duren voor je bestelling binnen is. Ik hoop nog steeds dat jullie overstappen op vandaag besteld, morgen in huis. Als je leuke kleding hebt gekocht wil je het gewoon snel hebben

Altijd correct

Telefonisch goed bereikbaar als je vragen hebt over een artikel of levering. Altijd geleverd binnen de beloofde of gestelde leveringstermijn.

Goede service en zeer klantvriendelijk!

Wat een heerlijke winkel, met ontzettend veel keus en variatie. De mensen zijn erg vriendelijk, maar bemoeien zich niet teveel met je. Ze helpen wel, maar trekken zich ook weer netjes terug. Daar hou ik erg van. Aanbevelen zal ik altijd doen!

Super service

Is goed geregeld

leuke kleding en betaalbaar!!

leuke kleding in iedere maat en ook nog betaalbaar. vriendelijk en behulpzaam personeel. ik kom er graag, super!!!

Snel. Keurig ingepakt.

Geweldig en heel snel geleverd

Snel in huis ,ben blij met norah

top

snelle levering en de broek is naar wens fijne pasvorm heb een klein maatje en maat 36 is helemaal oke

Allemaal leuke kleding

Goede pasvorm

Leuke kleding voor een goede prijs

Snel geleverd, keurig verpakt.

Leuke kleding, lief personeel.

Altijd correct en een mooie collectie

Mijn ervaring is dat alles snel besteld en bezorgt is.

Prima onlinewinkel

Ruime keuze, snelle levering (thuis of in de winkel). Écht prima!

Alleen maar positief

Top service, is echt aan te bevelen. Goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Prima!!

prima produkt, goeie snelle levering

Levering snel. En bediening vriendelijk

Makkelijk om te bestellen en altijd een leuke sale!

Eenvoudig bestelproces

Ik werd goed op de hoogte gehouden via email wanneer bestelling klaar zou liggen in de winkel naar mijn keuze.

prima geregeld

te lang wachten

duurde erg lang voordat het binnen was

Eigentijds en vlot!

Mooie kwaliteit betaalbare kleding met goede pasvorm.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar