Ging snel

Ik vond alleen jammer dat ik verzendkosten moest betalen ik was in de winkel daar hadden ze mijn maat niet daarom moest ik bestellen online .

Leuke winkel

Ik koop er altijd mijn lange jurken, ben zeer tevreden over het personeel in hoorn!

Leuke producten, goede prijzen

Sneller verzenden zou mogen maar mooie kleding , goede pasvorm en schappelijke prijs

Zeer goed mooie betaalbare kleding

Goede pasvorm. Uitstekend geholpen in het filiaal in Rijssen.

Snelle service en retourneren erg klantvriendelijk

Dezelfde maat kan wel verschillend uitvallen, waardoor sommige shirts te groot uitvielen. Bezorging is snel en goed. Retourneren krijgt een 10, goede verpakking duidelijkzelfklevend etiket en gratis!

Leuke kleding

Leuke kleding en fijne afhandeling van gekochte items en retouren

Fantastische winkel en online

In de winkel fijn personeel en altijd vriendelijk

Viel tegen

vond de stof en de kleur niet mooi

Niet zo goed

De maat was niet goed, dus moest retour. Er was in de winkel wel een maat die wel paste, maar daar moest ik veel meer voor betalen, omdat mijn bestelling een aanbieding was. De duurdere prijs kwam mij niet uit. Ik zou mijn geld terug krijgen, maar dat duurt langer dan mijn betaling aan u die gelijk van mijn rekening was. Dus een berichtje over aanbiedingen bekijk ik niet meer. Kijk ik wel eens in de winkel, maar dan wordt het vaak geen impuls aankoop.

Helemaal top!

Helemaal top! Vorige week heb ik de Norah in Bladel bezocht. Ontzettend leuke dames in dat filiaal. Een gezellige Tilburgse en een vlotte Rotterdamse. Beide dames super klantvriendelijk, met verstand van wat zij verkopen. Ik ben ontzettend goed geadviseerd en ik kom zeker terug!

geweldige collectie en betaalbaar

zeer snelle levering en perfekte pasvorm

Geweldig betaalbaar

Super kleding echt geweldig netjes en betaalbaar kleding

heel blij dat Norah in de buurt zit

Super leuke kleding. Aardig personeel. Als je hulp nodig hebt zijn ze er voor je. Zeker niet opdringerig.Daar hou ik van. Dikke PLUIM

zeer tevreden

erg tevreden over de afhandeling van mijn bestelling

snelle levering, makkelijk retour in winkel met snelle terugbetaling

Geweldige mode, staat in mijn top 1!!!

Iedere week loop ik even de winkel binnen in Heemskerk, hele gezellige leuke medewerkers, die inmiddels ook weten wat ik wel en niet leuk vind, heb best vaak mazzel in de uitverkoop met maat 36, dus de kast hangt inmiddels aardig vol, maar blijft aantrekkelijk om de winkel even in te lopen!!!

bij omruilen snel geld retour en nieuwe besteld

Prima levering

Prima levering

Snel en goed

Fijne site, bestellen gaat makkelijk en de levering is altijd binnen een week. Leuke bijkomstigheid het spaarsysteem waardoor je automatisch voor korting spaart.

Prima en goed geleverd.

Goeie service.

Stof is Stug en jurk te groot

Op de site staat dat de jurk klein uitvalt dus had ik maat groter besteld. Echter de jurk valt ruim. Dus vandaag retour norah. De buitenstof is anders dan de 3 andere dubbellaags jurken van norah die ik heb.. helaas.

Ik heb vaker bij Norah gekocht in de winkel vriendelijke mederwerkers Goede service

gewoon goed

makkelijk bestellen en ophalen in de winkel

Goeie service

Goeie service