fijn contact.

Fantastisch geholpen.

fijngeholpen ensnel geleverd

goed geholpen en destof van de rokken ook oke

Duidelijke shop, eenvoudig in gebruik... snelle levering

Snelle levering, mooie jurk

Ik koop al mijn kleding bij norah, tot nu toe blijft alles wat ik gekocht heb, mooi ba het wassen. De maten kloppen ook altijd.

Snelle fijne levering

Dit keer was een artikel niet voorradig bij mijn bestelling. Dit heb ik al meerdere malen meegemaakt bij bestellingen van Norah. Kan natuurlijk best eens gebeuren, maar die was inmiddels de 3e keer. Dan kan ik het wel in mijn winkel mandje plaatsen , maar krijg ik achteraf een mail dat het niet voorradig is. Om teleurstellingen te voorkomen misschien het bestelsysteem aanpassen zodat dit niet vaker gebeurd.

Prima geregeld

Alleen jammer dat je op de hoogte wordt gehouden dat je bestelling verzonden wordt naar de winkel maar vervolgens het 4 dagen duurt voor de winkel het bestelde heeft ontvangen.

Prima service!

Goede service. En door zeer vriendelijk personeel geholpen in jullie winkel in Kampen.

Mijn ervaring is heel goed..bestelling op tijd bezorgd en goed ontvangen. Makkelijk winkelen online als er geen nora dicht in de buurt is wat ik heel jammer vind. Hij moet maar weer heel snel in Oss terug komen.

Leuke collectie en aardig winkelpersoneel

Goeie keus aan kleding voor schappelijke prijzen. Ook dat er geregeld nieuwe items binnen komen is erg leuk! Ik koop geregeld wat en ben blij met Norah. Ook het Alkmaars personeel is super vriendelijk.

Onvriendelijk en niet servicegericht

Ik vond de medewerkster via de chat niet vriendelijk. Normaal gesproken zeg je even goedemorgen, ik ben ... Deze medewerkster vroeg alleen om een ordernummer. Ik had een klacht. Niet iets van, wat vervelend of zoiets, meteen in de procedure van de klachtafhandeling. Geen coulance of omruiling mogelijk. Klantonvriendelijk proces. Ik dacht laat maar zitten. Ik had de kapotte legging zelf al dicht genaaid. Of ik dat weer uit wou halen en dan DIENDE het terug gestuurd te worden. Er kon niet geruild worden. Daar gaan mij de haren van overeind staan. Naast klantonvriendelijke medewerkster ook klantonvriendelijk proces en totaal geen service. Dus voor mij geen positieve ervaring. Sorry. Ik bestel voorlopig ook niet weer. Gemiste kans.

Als mijn maat er niet is ga ik zeker weer bestellen Jammer dat er maar 1 stuks van maat 48 in de winkels wordt geleverd vaak ga ik de volgende dag en dan is het al uitverkocht Dat is wel jammer

Goede service , leuke kledinh

Superservice

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Leuke mode met vrolijke kleuren

prettig

vlotte zending en goed verpakt

Zeer behulpzaam personeel

Er is voor ieder wat wils en voor iedere portemonnee

Vlotte behandeling en levering!

Zie hier boven

Ik heb het helaas retour gestuurd omdat het te groot was maar ook dat gaat snel emmertjes goed geregeld !

Goede raad

Wordt heel netjes en correct geholpen klant vriendelijk ik kom er veel gewoon super

Zeer goede service

Fijne verkopers en vriendelijk naar de klant.

Altijd prima levering

Ik ben helemaal fan van norah

Ik vind de kleding mooi en afwisselend. Er is een ruim assortiment. in de winkel waar ik altijd kom staatvsuperleuk personeel, die alles doen om het winkelen zo leuk te maken dat je graag terug komt.

Prettig altijd keurig op tijd en je pasvorm is goed en vat prima op maat

Snelle service en ik was sowieso al blij, dat mijn maat weer beschikbaar was

Leuke betaalbare kleding

Parelweg 3a