Super leuke kleding

Al jaren koop of bestel ik mijn kleren bij Norah bij blij met elk stuk top pasvorm en kwaliteit voor een mooie prijs.

Mooie kleding

Mooie kleding, snelle verzending En geweldige broeken die heerlijk zitten, ik heb een stoma waardoor broeken altijd lastig zijn. Bij Norah verkopen ze hele mooie broeken met elastische band, wat perfect zit!

Leuke jurk. Snel geleverd

Goed. Snelle levering.

Super goed geregeld allemaal

Altijd goed

Leuke kleding en gezellige dames in de winkel

Leuke prijzen voor leuke kleding

Ik vind de collectie van Norah geweldig alleen zou ik het fijn vinden dat er zomers wat meer katoen in de kleding zou zitten want syntetisch is altijd erg warm. Verder vind ik de prijs/kwaliteitverhoudingen prima.

Super !!

Super mooie kleding en betaalbaar !!

Goed geregeld

Altijd klantvriendelijk geholpen

Ik ga altijd naar de winkel. Wordt daar altijd fijn geholpen. Bestel soms online als mijn maat in de winkel er niet meer is.

Mooie kleren voor een degelijke prijs

In antwerpen een top winkel service uitstekend

Fantastisch .

Snel en goed geleverd.Alles duidelijk omschreven

Prima service!!bestelling was binnen 2dagen binnen

Altijd betrouwbaar en goed geregeld

Top geregeld!!

Snel en goede levering.

Jammer alleen dat sommige artikelen snel uitverkocht zijn op de website.

Snelle levering....blij met Norah.

Geweldige winkel, geweldige service

Alleen maar lieve leuke mensen in de winkel. Helpen je goed en niets is ooit teveel. Winkel is in de koperwiek capelle aan den ijssel. Ook als ik bestel via internet zijn mijn bestellingen snel binnen.

Geweldig prachtige jurk.

Mooi stof valt op maat prachtige jurk zeker een aanrader

Alles weer prima

Uitstekend geholpen, prima service

Slechte omruilservice

Artikel paste niet En wilde het in de winkel omruilen maar kon alleen tegen de normale prijs en niet tegen de ‘maandagkorting’ prijs. Heb dat dus ook niet gedaan. Artikel was leuk door de korting.

In de winkel heeft een medewerkster voor mij het product opgezocht. Het enige wat ik nog moest doen was betalen. Geweldige service !!

Ervaring is goed ik mis alleen afterpay

Ik vinde de service goed , alleen het vooruitbetalen weerhoudt mij er regelmatig van bestellen

Prima winkel mooie kleding maar bestellen is geen optie meer .

Hallo. Ik heb op 9 juli een bestelling gedaan bij de vestiging in Hoogezand. Helaas heb ik nog steeds niks ontvangen. Wel betaald. Ik heb ook al bij jullie vestiging in Veendam geweest waar mijn shirt zou worden afgeleverd. Daar weten ze ook van niks. Heel erg vreemd en jammer. Ik ben al jaren trouwe klant van jullie maar een bestelling durf ik niet meer te doen.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar