Correct, helder en vlot bestellen, betalen en leveren.

Duidelijke en correcte beschrijvingen van de kledij. Betaalbare en vrolijke mode.

snel

Goede collectie en prijs. Snelle levering

Goede collectie en prijs. Snelle levering

Leuke kleren.voor een eerlijke prijs

Mooie kleding

Mooie kleding goede service en niet duur.

Goede website, alles goed te vinden

Mooie kleding voor een betaalbare prijs

Ik bestel meestal online, snelle levering. Er mogen wel wat vaker effen kledingstukken tussen staan in basis kleuren zoals donkerblauw dat mis ik soms.

Hier en daar een pareltje

Leuke kleding, prima kwaliteit voor goede prijs. Niet alles is mijn smaak, maar ik kijk regelmatig want er zitten echt super leuke stukken tussen. Heel blij met Norah

Soms valt er iets tegen maar tevreden ben ik meer

Mooie betaalbare kleding

Ga graag winkelen bij norah

Snelle levering, met een retour ook een snelle afhandeling

Ten eerste is de prijs/kwaliteit verhouding perfect, snelle levering. En pas voor de eerste keer iets retour gezonden, omdat ik twee maten had besteld. Het retour werd snel verwerkt em had diezelfde dag ook mijn geld terug.

Fijnevwinkel, ik kom en koop er graag

Goed en snel geleverd

Kwaliteit prima en mooie prijs.

Fijne winkel

Prima geholpen door zaak in Almere

Na bericht bestelling opgehaald en gepast.

snel geleverd in de winkel en goede service

Prima service en advies

Het advies is prima. Verkoopsters zijn behulpzaam en prima service.

Een warm bad

Altijd welkom in de winkel. Eerlijk advies

fijne winkel en prettige bediening

Heb een jurk gepast, was niet in mijn maat aanwezig. De medewerkster heeft deze voor mij in een ander filiaal besteld en 2 dagen later kon ik deze al ophalen.

Super tevreden

Ik droeg eerder nooit drukke stofjes of iets van kleur... maar sinds kort heb ik Norah ontdekt en kom ik regelmatig snuffelen bij Norah, alle leuke dingen pas ik.. deed ik eerder ook nooit, maar heb geleerd dat het leven te kort i s om een saai muurbloempje te zijn... vandaar meer kleur.. meer Norah..

Super makkelijk. Super. Snel in huis

Super. Leuke. Kleding. Voor. Iedere. Maat Met. Snel. Wiisselende colllectie. En super afprijzingen

Gewoon uitstekend .

Alles op tijd binnen ...makkelijk retour .gewoon uitstekende service .

Prima snelle service

Zeer correct de afhandeling en de service

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar