Zeer correct de afhandeling en de service

Fijne winkel

Goede service, en snel geleverd , vriendelijk personeel

Super webshop Norah, super service, snelle levering, makkelijk retourneren. Mooie prijs/kwaliteit verhouding. Top!!!!!

Gewoon Top

Keurig geholpen !

Betaalbare mode van goede kwaliteit

Een wisselend assortiment, snelle levering.

Alles prima geregeld

Deze bestelling opgehaald in winkel en retour via PostNL, retourbedrag netjes binnen 2 dgn terug.

Leuke betaalbare kleding

De kleding die bij mij past.

Mooie kleding, goed verpakt en op tijd geleverd. Ook nog een presentje gekregen.Ik ben zeer tevreden.

Jammer

Besteld via de website , na twee dagen gevraagd wanneer de bestelling geleverd gaat worden met als antwoord dat ze de bestelling niet kunnen bespoedigen... Allemaal prima. Maar dan na 4,5 dag de mededeling dat item niet meer voorradig is ... heel heel jammer...en gewoon weg slechte service

Geweldig !!

Zowel prima en snelle service/verzending via internet ! Ik kom bij Norah Tiel, Velp en Zevenaar (helaas nog geen shop in Nijmegen) en ook daar zijn de dames heel vriendelijk en behulpzaam.

snelle levering goede kwaliteit

Hengelo. Fantastisch

Dames denken met je mee. Je vraagt nooit teveel. Helpen met bestellen geen probleem. Kom er bijna wekelijks.

Veel moeite voor mijgedaan had naar verkeerde winkel gestuurd

geweldig

van begin tot eind perfect gegaan. elke stap heel duidelijk en goed op de hoogte gehouden van begin tot eind

Mooi degelijke kleding, en ook zelfs leuke kleuren,

Vind het alleen jammer bij alle langen mouwen dat die altijd bij de armen veel te strak zitten, bij blouchen jasjes jurkjes. En heel veel tuniekjes kort uitvallen, voor mensen met een onder buikje is dat vervelend

Goede,,zorgvuldige, praktIsche service

Niet duur, goede service

Tevreden, klantvriendelijk, kwaliteit

topservice in winkels en site

teleurgesteld

Vind het zeer spijtig dat mijn bestelling in de winkel wel kon, maar dat mijn verjaardagskado van norah niet ging, waardoor ik de volle prijs moest betalen. Verkoopster heeft ook enkele malen geprobeerd maar de korting ging er niet af. Ik heb uiteindelijk wel de jurk besteld omdat ik die echt wou hebben, maar ik kreeg mijn korting (verjaardag) niet ! En dat vind ik niet kunnen dat daar geen oplossing voor was. Dat is iemand blij maken met een cadeau, maar uiteindelijk toch niet geven. Dit vond ik teleurstellend. Voor de rest, ging de éne bestelling wel goed, voor de andere bestelling heb ik zelf een mail geschreven met de vraag of mijn bestelling al aangekomen was.

Fijne winkel ervaring in Gorinchem

Binnen 1 dag kon ik mijn bestelling al afhalen in de winkel. Geweldige service!

Het prima tot uitmuntend gaat van bestelling ...tot het thuis is allemaal heel vlot en verzorgd en als iets retour gaat ook zeer tevreden

Maandag set

3 kwart broek en shirt. Leuke combinatie. Besteld en de volgende dag binnen. Staat leuk en zit heerlijk

Altijd goed

Makkelijk online bestellen. De maat klopt altijd. Dat is bij andere bedrijven wel eens anders

Service prima Pakje altijd op tijd

Fijne service vooral als het het pakketje terug moet sturen Wordt je heel makkelijk gemaakt

Prima website. Leuke winkels alleen vind ik het persoonlijk jammer dat de kleding vaak van syntetische stof is ipv katoen.

Uitstekend goed geholpen

Parelweg 3a