Super snelle levering

Snel en voordelig

Prettig

Steeds nieuwe collectie

Doordat er regelmatig een leuke nieuwe collectie is, kun je steeds weer iets nieuws kiezen. Goede omschrijvingen van het artikel. De prijzen zijn redelijk. En kun je ook nog sparen voor korting! Snelle levering en gratis retourneren. Ook snel je geld terug! Allemaal super fijn dus!

Kleding prima, zat deze keer enorme parfum lucht in

Mijn laatste bestelling was een jurk. Deze is prima, er zat echter een enorme parfumlucht aan. Nog nooit eerder gehad gelukkig. Dit kan naar mijn idee niet door 1x passen komen.

Goede service, snelle levering. Niet goed terug sturen gaat snel en je hebt ook snel je geld op de rekening teruggestort.

Ben dik tevreden

Alleen maar goed

ALTIJD SUPER!!

Het is altijd met groot plezier dat ik spulletjes aan kan schaffen en het meeste doe ik via internet. Met de verzending gaat alles ook hardstikke goed. Ik ben er heel blij mee!

Uitstekend!

Leuke kleding tegen een betaalbare prijs.

Altijd wel iets van je gading te vinden bij Norah.

Veel keus, goed geprijsd, leuke combinaties. Snelle levering en gratis op te halen in de winkel.

heel goed

hele goede kaliteit goede levering

Snel. Makkelijk.

Vind het alleen een beetje zuur. Ik heb s'morgens mijn bestelling uit de winkel opgehaald en nog geen 3 uur later is dezelfde jurk 5 euro goedkoper.

prima ervaring

Dat is goed

Dag norah Ik vind het wel goed is !de bestelling komt ook wel goed aan bij norah !! Je krijgt wel bericht als het er is

Ik ben een regelmatige klant en dit bevalt mij prima. Mooie kleding en een prima prijs!

Mooie kleding voor een prima prijs. Snel geleverd en met duidelijke instructies voor retourzending.

Leuke kleding voor prijs !

Netjes verpakt, fijne service ! Leuke collectie!

Alles word/is netjes, keurige mails dat het is verstuurd/ geleverd bij de desbetreffende winkel voor het ophalen

Goede ervaring enkel slechte levering door post.nl

Steeds correcte levering en op korte termijn. Enkel de levering via post.nl loopt steeds mis maar hier kan norah niets aan doen.

Mijn ervaring is goed

Leuk

Snelle levering en leuk shirt

Leuke betaalbare kleding

Norah heeft leuke betaalbare kleding. Had donderdag besteld en vrijdag al in huis. Heel fijn.

Super. Mooie kleding. Snel geleverd.

Snelle levering en bij retour geld snel terug.

Norah heeft betaalbare kleding. Ook in grotere maten. Echter bij de grotere maten zijn de shirts vaak tekort. Die mogen wel langer zijn. Ook wordt er veel synthetische stoffen gebruikt. Bij vrouwen in de overgang is dat niet fijn omdat je het al gauw warm hebt. Meer katoen zou fijn zijn.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar